AUUU: Bila si u BRAKU 15 GODINA, a onda je on SAOPŠTIO nešto što bi svakog UNIŠTILO! Njima je spasilo BRAK!

Autor: Magazin Novosti, Republika

Lifestyle

30.01.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karolina Hodbej bila je u braku 15 godina kada joj je muž Dejvid saopštio da je gej. Ona se priseća užasa koji je tada prošla:

RepublikaFoto: Facebook/Printscreen
Carolyn Hobdey

- Osećala sam se kao da umirem iznutra. Bio je to gubitak svega. Da li me je Dejvid ikad voleo? Da li je naše venčanje, godišnjica, pisma i izjave ljubavi - da li je sve to bila samo "dobra fasada"? Da li su postojali znaci koje ja nisam videla? Osećala sam se kao idiot - priča ova povređena žena.

Karolina je imala 24, a Dejvid 35 godina kada su se upoznali. On se na prvi pogled zaljubio u živahnu i bistru ženu, ali je sa druge strane dugo skrivao od sebe da voli muškarce.

Karolina je u 32. godini saznala da nikada neće moći da postane majka

Karolina ističe da je Dejvid bio dobar i pažlji i da je u prvih 18 meseci njihov seksualni bio sasvim dobar. NJen tadašnji suprug nikada nije izražavao želju za potomstvom, a ona je sa 32. godine ušla u ranu menupauzu i tada saznaje da nikada neće moći da se ostvari u ulozi majke. U tim trenucima Dejvid je bio pored nje - brižan i ljubazan - više poput brata, nikad kao ljubavnik.

Životna ironija

Ovo su klasične dileme kroz koje prolazi žena koja je prevaru osetila na svojoj koži. Ali, ironija je u tome što Karolina nije saznala da je Dejvid vara, nego je ona prevarila njega, jer je dugo živela u braku bez seksa.Dejvid je tada priznao svojoj ženi da je homoseksualac i da to potiskuje ceo

život.

"Sometimes the sun warms our skin and at other times it can burn." Happiness isn't about being perpetually cheerful,... Posted by Carolyn Hobdey on Tuesday, August 25, 2020

Bivši supružnici tvrde da se slažu bolje ne go ikad!

Nakon nekog vremena, ona ulazi u aferu sa kolegom sa posla, Dejvid je pročitao poruke i ona tada priznaje preljubu. Međutim, malo pred njen četrdeseti ona saznaje da je muž vara sa muškarcem i tada joj on sve priznaje.

 

Naime, četiri godine posle velikog priznanja i razvoda, Karolina se šali da bi njih dvoje trebalo opet da se venčaju i starost prožive zajedno. Dejvid se, kroz smeh, slaže sa njenom izjavom, navodeći kako je njegov partner Endi (54), pomalo ljubomoran na Karolinu.

- Činjenica je da je moj život bogatiji zato što sam bio oženjen Karolinom. Nikad neću zažaliti što sam bio oženjen njome, voleću je zauvek - priznaje Dejvid.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading