HOĆEŠ DA GA OSTAVIŠ, A NE ZNAŠ KAKO? Ove rečenice su UBICE EGA, pobeći će GLAVOM BEZ OBZIRA!

Autor: Magazin Novosti, Republika

Lifestyle

27.01.2021

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Probaj!

Foto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Pripadnice lepšeg pola važe za osetljivije, ali zapravo su muškarci ti koji se lako uvrede ili ih neke rečenice naprosto povrede. Zbog toga stručnjaci savetuju damama da budu vrlo oprezne pri upotrebi pojedinih floskula, od kojih se oni zapravo ježe. Neke rečenice bi jednostavno trebalo izbegavati.

Ti si mamin sin

Koliko god muškarci bili vezani za majku, poštovali njene savete, prihvatali sugestije i otvoreno pokazivali da je ljubav prema njoj sveta, nijedan se neće osećati dobro ako mu partnerka u nekoj svađi natrlja o nos da je mamin sin.

Ako stvarno mislite da je "mamin sin", šta vi tražite sa njim?

Foto: pexels.com

Budi muško
Ovo je jedna od najopasnijih rečenica koju možete da izgovorite vašem muškarcu. Razljutiće se ako mu je kažete u trenutku kada treba da donese neku odluku, a deluje zbunjeno i vaga. Biće poražen ako ste je upotrebili u kontekstu poređenja sa nekim ko je navodno sinonim za odlučnost. Upravo će ga ta rečenica učiniti manjim muškarcem nego što je zapravo, pa je povucite na vreme.

Ukoliko vam smeta bliskost partnera sa ženom koja ga je rodila, možda je bolje da na vreme odustanete od te veze, nego da ga stalno stavljate u poziciju da bira između nje i vas. Time ga nećete navesti da se promeni, a rizikujete da izgubite bliskost i poverenje.

Moj bivši dečko je govorio...

Šta god da je radio ili pričao vaš bivši partner, bilo to loše ili dobro, ne bi trebalo da bude predmet vaših razgovora, jer nijedan muškarac to neće prihvatiti kao nešto što je normalno.

Foto: pixabay.com

Čak i ako nije ljubomoran nerviraće ga bivši!

Čak iako nije ljubomoran, neće mu prijati da mu se neko iz vaše prošlosti pojavljuje na "trpezi", pa ni u negativnom kontekstu. Povucite bivšeg iz emocionalne sadašnjosti.

 

 

 

Vidi kako je zgodna ova devojka

Upravo je ova, naizgled bezazlena, rečenica uništila mnoge veze, jer nijedan odgovor koji vam partner na nju da, neće vas zadovoljiti. Ukoliko kaže da i nije nešto, a ona liči na vas, osetićete se iznevereno. Pogodiće vas i ako se složi sa vama, jer to može da probudi ljubomoru, preispitivanje njegovog ukusa i završni udarac u stilu - "Ona je tvoj tip, a ne ja".

 

Komentari (0)

Loading