KORISNO! Srpski telegraf poklanja dodatak "Tetka saveta": Posadite avokado kod kuće! Otkrijte još odličnih trikova

Autor: Republika

Lifestyle

26.01.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf sredom poklanja svojim gledaocima dodatak "Tetka saveta" kao savršen priručnik za poslove u domaćinstvu, ali i negu lica i tela i feng šui!

U ovom broju bavili smo se zanimljivim hobijem koji uzima maha na popularnim društvenim mrežama, a to je uzgajanje avokada u kućnim uslovima! Da, dobro ste pričitali i to je zapravo moguće. 

U novoj "Tetka Saveti" otkrivamo kako treba da "posadite" semenku avokada i šta dalje treba da radite kako biste posle određenog vremena imali fomrmiranu biljku.

Takođe, možete saznati i neke neobične način da upotrebite maslinovo ulje za sređivanje kuće, ali i kako tu namirnicu treba da koristite za negu kože. 

Donosimo i četiri zlatna saveta kako da lako uklonite mrlje od laka za nokte sa različitih površina u domaćinstvu i šta odmah treba da izbacite iz kuhinjskih delova i bacite u smeće. 

Otkrivamo i trik uz pomoć kog možete da oljuštite jaje za 30 sekundi, kako da brzinski ohladite flašu vina i zašto brašno treba baš uvek da čuvate u zamrzivaču!

O svemu ovome čitajte u našoj "Tetka Saveti"...

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading