KAKO DA POSTANETE ŽENE-MAGNETI: Ove osobine će zalepiti muškarce za vas

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

22.01.2021

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako znati šta muškarci misle, jer svaki pojedinac ima svoju perspektivu o životu i o tome kako bi stvari trebalo da se odvijaju.

RepublikaFoto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels
Foto: Ilustracija

Međutim, određena istraživanja ipak pokazuju, bar kada je reč o lepšem polu, da muškarce više privlače određene osobine kod žena...

Upravo zbog tih osobina muškarci žene, koje ih imaju, smatraju neodoljivim. Evo o čemu se radi.

Prijateljstvo

Većina muškaraca želi da sa svojom partnerkom može da razgovara bukvalno o svemu, o najvećim problemima i situacijama koje se čine bezizlaznim, te da im one pruže podršku. Ova osobina im je neodoljiva iz razloga što znaju da takvoj ženi mogu bezuslovno da veruju.

Nezavisnost

Nezavisna žena pravi je magnet za muškarce. Ovde nije reč o finansijskoj nezavisnosti (mada oni nemaju ništa ni protiv toga) već o ženi koja zna šta želi u životu. Ženi koja ima svoje hobije i afinitete i koja nije povodljiva. Muškarci takvoj ženi uvek daju prednost.

Opuštenost

Većina muškaraca ima tendenciju da loše reaguje kada je u pitanju pritisak. Oni ne vole da budu primorani da obavljaju stvari koje ne žele ili ne vole da rade. Pozivi i sms-ovi svakih pola sata svakako su jedna od stvari koja im se ne sviđa. Oni od svoje partnerke žele da je opuštena i da ih ne prisiljava na bilo šta.

RepublikaFoto: pixabay.com

Jednakost

Činjenica je da većina “normalnih” muškaraca poštuje i veruje u jednakost i ravnopravnost polova. Više ne živimo u vremenu kada su žene morale da budu kod kuće i da se staraju o domaćinstvu i deci.

Žena koja misli da su muškarci i žene u svemu ravnopravni zapravo je pravi magnet. Takva žena muškarcu daje do znanja da je kosmopolita, da je obrazovana i da neće da trpi nepravdu.

Razumnost

Većina muškaraca smatra mudre žene veoma privlačnim. Zašto? Zato što su one zrele, znaju šta žele i kažu šta im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez preterane “dramaturgije”.

Ovaj tip žene će reagovati kada vidi loše ponašanje i reći će šta joj se ne sviđa, jer želi da promeni stvari na bolje, piše minimagazin.info.

Kultura

Koliko se vama ne sviđa “neotesan”, grub muškarac toliko se ni muškarcima ne sviđa žena bez manira. Takva žena je većini muškaraca odbojna. Samim tim, žena koja ima manire i koja zna kako treba da se ponaša, svakako je privlačna. Na kraju, ko bi uopšte želeo da izlazi s “kočijašem”?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading