VRLO JE JEDNOSTAVNO! Četiri trika do savršene frizure!

Autor: b92 net, Republika

Lifestyle

09.01.2021

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Koliko vam se puta do sada desilo da nemate vremena da uveče isfenirate kosu, već je samo prosušite i legnete? A onda vas ujutru dočeka sve samo ne normalna frizura, posebno u danima veće vlažnosti vazduha.

Foto: pixabay.com

 

Da biste ovo izbegli, ne morate svako pranje pratiti dugim feniranjem, već je dovoljno da uradite samo par sitnica.

 

Kreme za kosuNakon što prosušite kosu i očešljate je, nanesite kremu za kosu u manjoj količini. Nakon toga je ponovo očešljajte i ujutru će biti u pristojnom stanju.

 

Pletenice
 

Ako vas mrzi ili nemate vremena da se bavite tek opranom kosom, nakon što je prosušite jednostavno ispletite pletenicu. Ujutru će kosa biti u blagim valovima i možete je komotno takvom ostaviti, prenosi DDL.


Sa druge stane, ako želite još bolji efekat, uključite figaro, pustite ga da se dobro zagreje i uvijte nekoliko pramenova. Dakle, ne morate celu kosu, jer je ona već u blagim talasima – samo odaberite nekoliko pramenova i bavite se njima. Važno je da ne propustite one pored lica, kao ni delove kose na temenu.

 

Uključite fen
 

Isprskajte kosu sprejem za negu kako bi dobila malo vlažnosti, uključite fen i velikom četkom samo prođite kroz kosu. Videćete da će efekat biti odličan, a sve ovo neće trajati duže od sedam minuta, što je ujutru najvažnije.


Belance
 

Umutite čvrst šam od jednog belanceta i nanesite na kosu istovremeno je gužvajući. Uključite fen za kosu i istim pokretima gužvanja kose, produvajte sve njene delove. Dobićete divne talase.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading