NE SKIDA GA SAMO ACETON! Pomoću još ovih pet kozmetičkih preparata možete skinuti lak za nokte! NIKAKO IH NE GREBITE!

Autor: Informer, Republika

Lifestyle

02.01.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako nemate aceton, a pri tome ste u žurbi, za skidanje laka s noktiju će vam pomoći pet alternativa

RepublikaFoto: pixabay.com

Među njima, definitivno,  nema grebanja. 
 

Pasta za zube 

Sve što je potrebno jeste da na nokte nanesete pastu za zube jer ona sadrži etil-acetat, koji je takođe prisutan i u acetonu. 

 

Dezodorans 
 

Dezodorans je još jedan način za uklanjanje laka s noktiju. Nanesite ga na nokte, a potom počnite uklanjati lak pomoću pamučnog tufera. Možda će biti potrebno više od jednog pokušaja, ali će rezultat biti zadovoljavajući. 

 

Sredstvo za dezinfekciju ruku 
 

RepublikaFoto: pixabay.com

U vreme pandemije koronavirusa veće su šanse da kod sebe imate sredstvo za dezinfekciju ruku. Nanesite malo ovog sredstva na pamučni tufer ili na vatu i trljajte nokte sve dok ne dobijete željene rezultate. 

Lak za kosu 
 

Lak za kosu sadrži alkohol i najbolja je alternativa za uklanjanje laka s noktiju. Nanesite lak na nokte, ali onda delujte što brže jer se pamučni tufer može zalepiti za nokte, piše Kliks.

 

Parfem 

Baš kao i dezodorans, parfem može zameniti aceton. Nanesite ga na maramicu ili salvetu te počnite s čišćenjem noktiju. Mnoge žene su priznale da ih je ovaj način skidanja laka s noktiju više puta "spasao". 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading