ORMAN ZRELE ŽENE: Odevni predmeti koje MORATE IMATI sa 30 godina

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

28.12.2020

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako godine odmiču, sve više postajemo svesni vrednosti klasike, kao i da postoji odeća koja je potrošni materijal i ona koja traje.

RepublikaFoto: Photo by freestocks on Unsplash
Moda (Ilustracija)

Već oko tridesete godine treba da imamo svoj stil u koji ćemo u skladu sa svojim idejama i vizijama mode integrisati klasične komade odeće koji nikada ne izlaze iz mode i u koje uvek vredi investirati.

Bela košulja

Ovo je odevni predmet koji će u bukvalno svakoj situaciji biti odlično rešenje. Bez obzira gde ste pošli, koja je prilika, bela košulja ne može biti promašaj.

Investirajte u kvalitetnu košulju u beloj boji i uz pravilno održavanje može vam trajati godinama.

Crno odelo

Izaberite klasično crno odelo koje ćete moći da nosite i na posao, ali i u večernji izlazak ili neku svečanu priliku. Idealno bi bilo da pronađete dobrog krojača koji odelo može sašiti po vašoj meri jer će tako najbolje stajati.

Klasična haljina do kolena

Uža, strukirana haljina do kolena u crnoj boji zaista je osnova ormana svake dobro stilizovane žene. Brojne su prilike u kojima ćete je nositi i isplatiće svaki dinar koji ste u nju uložili.

U zavisnosti od ostatka stajlinga, svaki put će dobiti novi izgled, zbog čega je jedan od omiljenijih odevnih predmeta širom planete.

Dobre farmerke

Pronađite farmerke koje vam savršeno stoje, neka materijal bude kvalitetan, a model laskav i nemojte žaliti novac. Dobar džins je osnova svakog kombinovanja, a mogućnosti su beskrajne. Uz top, belu košulju, sako, patike ili salonke – jednostavno kraj ne postoji.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Kaput koji se lako kombinuje

Za većinu žena ovo će biti crni ili kamel kaput, a vi razmislite o tonovima svoje odeće i izaberite pravu boju. Neka model bude klasičan, blago strukiran ili sa pojasom, a sastav sa što više vune je moguće.

Kvalitetan kaput nije sezonska investicija i novac daleko je od bačenog jer se doabr kaput nekad nosi i decenijama.

Kišni mantil

Izuzetno koristan komad odeće, koji daje notu elegancije svakom stajlingu. Čak i ako ga obučete uz najobičniju trenerku, izgledaćete kao dama sa stilom, jer je reč o bezvremenom klasiku koji nikad neće izaći iz mode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading