DA NE BI BILO DEBAKLA U KREVETU: Ovih 5 stvari nikada ne govorite muškarcima tokom se*sa!

Autor: Republika

Lifestyle

16.12.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitali smo muškarce šta ne žele da čuju u krevetu i dobili spisak fraza koje bi trebalo da zaobilazite u širokom luku!

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Osim što ih ohlade, one će ih jako isfrustrirati, a ni vi se u toj situaciji nećete osećati poželjno i ugodno.

1. Kad ćeš završiti?

Voditi ljubav podrazumjeva bliskost i želju za partnerom, a ovakav nastup sugeriše kao da želite što pre da odradite posao i nastavite sa nečim pametnijim.

2. Čini mi se da dete plače, možeš li da proveriš?

Naravno da može i hoće da proveri, ali nemojte očekivati da će mu to biti najdraža stvar na svetu. I nikako nemojte ovu rečenicu koristiti da bi ga "ohladili“. Najteže je vratiti se i nastaviti tamo gde ste stali.

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Stručnjaci predlažu da je u ovoj situaciji najbolje sve okrenuti na šalu i svakako svom partneru spomenuti da je i dalje visoko na lestvici prioriteta u vašem životu.

3. Mi više nikada ne razgovaramo

Nakon seksa muškarci najčešće imaju veliku potrebu za snom, tako da u to vrijeme i nisu baš skloni preteranoj priči. Kada im djevojka to kaže nakon seksa ili u trenutku predigre, oni imaju osećaj da želi da im kaže da je sa njom samo zbog seksa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

4. Ne misliš da bi kuhinjski zidovi bolje izgledali u žutoj boji?

Ovo ubija svaku želju kod muškarca! Umesto takvih razgovora koje bi trebalo da vodite tokom doručka, bolje mu recite koliko uživate u ovim trenicima intimnosti i šta biste voleli da isprobate.

5. Misliš da sam se ugojila?

To je manipulativno pitanje i nema pravog odgovora na njega, tvrde muškarci. Ako kažu ‘da’, nastaje drama, a ukoliko kažu ‘ne’, ispada da lažu. Zato što pre shvatite da muškarci u krevetu žele da uživaju u vašem telu, a ne da ga kritikuju. Kada vas miluju po stomaku oni ne traže pločice nego uživaju u dodiru. Ukoliko imate problem s određenim delom tela radije suptilno preusmerite milovanje na deo kojim ste zadovoljne. Na taj način nećete pokvariti raspoloženje, a i vi ćete se lakše prepustiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading