Ceo život OBLAČITE GRUDNJAK POGREŠNO: Fali samo 1 sitnica i izgledaćete FENOMENALNO!

Autor: magazin.novosti.rs, republika.rs

Lifestyle

09.12.2020

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke često vole da ismejavaju momke koji se bore sa njihovim brushalterima, pa njihovo skidanje traje najmanje pola sata. Gorka istina je da se i većina devojaka svakodnevno bori sa ovim zadatkom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako ste kao dobar deo žena, vaše jutarnje spremanje uključuje i ovo - izaberete najpristojniji i najčistiji brus iz gomile, obučete tako da su korpice na leđima, zakačite na stomaku, okrenete i namestite.

Možda to i ne radite, možda ga odmah kopčate na leđima, pokušavajući da ubodete rupicu dok se još niste ni probudile i psujući u sebi. Koji god od ova dva načina da je vaš - nepravilan je, tako makar kažu stručnjaci.

Pravilna tehnika izgleda ovako: Obe ruke provučete kroz naramenice, namestite ih lepo i onda se sagnete i pustite da vam grudi same upadnu u grudnjak (možda vam pomogne ako malo poskočite). Kada su grudi u korpicama, uspravite se i zakopčajte grudnjak. Tako će vam grudi izgledati neuporedivo lepše - kaže stručnjak za donji veš, Aliza Redžer, dodajući i da jedan grudnjak ne bi trebalo da nosite dva dana.

 

- Ne nosite ni iste cipele svakog dana, a kamoli isti brus - kaže Aliza.

A šta vi kažete? Jeste li već čule ili možda i isprobale ovu tehniku?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading