DONOSE NESREĆU: Ove ČETIRI stvari ne bi trebalo da POKLANJATE za praznike!

Autor:

Lifestyle

08.12.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji pokloni donose puno veselja - svejedno je darujemo li nekome nešto lepo ili dobijemo nešto od porodice i prijatelja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Međutim, da li ste znali da postoje određene stvari koje zbog nekih starih praznoverja ne bi trebalo poklanjati?

"Miss7.hr" vam otkriva koje su to stvari, te kako ipak možete s njima usrećiti nekoga. 

Cipele 

Veruje se da će partner ili partnerka pobeći ako im se poklone cipele. Međutim, budimo iskreni: koja žena će reći "ne" paru cipela? Naročito ako se radi o cipelama na visoku petu za kojima čeznu dugo vremena ili o novom modelu patika. Ako neko želi da bude siguran, neka poklon plati metalnim novcem. To, kao, skida kletvu…

Satovi 

Satovi spadaju među najomiljenije poklone za muškarce i žene. Takođe su bezvremeni te praktičan modni dodatak. Međutim, ako je netko praznoveran, to ne vredi. Naime, ako sat stane, može se dogoditi nesreća.

Savet: Kako bi bilo sa satom koji se sam automatski navija? Naime, tada neće tako lako stati. 

Novčanik 

Jednom prazan, uvek prazan? Nikada nemojte poklanjati prazan novčanik! Naime, veruje se da onda novac nikad neće doći. Kako bi delovali protiv kletve, stavite u novčanik barem 20 dinara.

Biseri 

Biseri su klasični i lepi. Zbog toga su lančići, narukvice ili minđuše omiljeni poklon za žene ispod novogodišnje jelke. Međutim, to znači sledeće: za svaki biser po jedna suza. Ali, nemojte da vas to preplaši. Ako ste ljubitelji bisera, onda to neće biti suze od tuge, nego suze radosnice! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading