SRPSKI TELEGRAF SREDOM POKLANJA DODATAK "TETKA SAVETA": Jeftino i lako napravite ukrase za jelku!

Autor: Republika

Lifestyle

24.11.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreddom uz Srpski telegraf na poklon dobijate dodatak "Tetka Saveta" koji donosi mnoštvo trikova za lakše obavljanje poslova u domaćinstvu... Osim toga, tu su i ideje za prirodnu negu lica i tela, uzgoj biljaka, kao i feng-šui saveti.

U ovom broju saznaćete kako od starih, pregorelih sijalica (koje treba da sačuvate) možete da napravite prelepe ukrase za jelku! Tetka Saveta vam daje mnogo predloga kako od istih tih sijalica možete da napravite male pingvine, irvase i naravno Sneška Belića čime ćete oduševiti najmlađe članove porodice.

Naći ćete i dragocene savete o tome koje namirnice možete da zamrznete i na koliko dugo, kako da lako očistite staklo na rerni, kako da sami napravite omekšivač za veš, kao i šta su sve razlozi zbog kojih vam se brzo masti kosa. 

Osim toga, donosimo i super trikove uz pomoć kojih će omiljena sobna biljka (pogotovo za vreme praznika) - Božićna zvezda - da opstane i da bude bujna, a svako ko je bar jednom pokušao da je gaji u kućnim uslovima zna koliko je to teško i kako se uvek završim bacanjem uvele biljke u kantu za smeće...

O svemu ovome čitajte u dodatku "Tetka Saveta" svake srede uz Srpski telegraf.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading