GOLUPČIĆI: Kojoj vrsti zaljubljenog para vi i vaš momak pripadate?

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

20.11.2020

15:27

Svako od nas je priča za sebe i svaka ljubav je jedinstvena. Samim tim svako od nas voli na drugačiji način. Koji ste vi tip zaljubljenog para?

pexels.com
Zaljubljeni par (Ilustracija)

Tokom života ste sigurno sretali mnoge od njih, a da li ste se ikad zapitali kojoj vi grupi pripadate?

Kada govorimo o vrstama parova mislimo pri tom na način na koji se vole.

Dok pojedini parovi izgledaju kao da su stvoreni jedno za drugo, drugi vam pak deluju kao najbolji prijatelji, a treći su toliko različiti da se pitate kako je moguće da su opšte zajedno.

Ako vas zanima da saznate kakvih sve parova na svetu ima i među koje sebe možete da svrstate ostanite sa nama u redovima koji slede.

Srećan par

U ovu grupu spadaju oni parovi koju su uvek nasmejani i koji druge lako navedu da budu ljubomorni na njihovu vezu. Savršeni su za dvostruke sastanke jer u njihovom društvu nikad nije dosadno.

Male stvari ih najviše raduju i zaista uživaju u svakom trenutku koji provode sa svojom voljenom osobom. Imaju odličan smisao za humor i ne dozvoljavaju drugima da utiču na njihovo raspoloženje.

Najbolji prijatelji

Činjenica je da bi svi parovi zapravo trebalo da budu vezani pre svega prijateljstvom, a ne samo romantičnim osećanjima. Nažalost samo nekolicini to polazi za rukom.

Ove vrste parova jedno drugo smatraju osobom od najvećeg poverenja kojoj će uvek prvo da se obrate za savet i pomoć. Njih dvoje sve rade zajedno i imaju ista interesovanja i hobije.

Par iz srednje škole

Oni su jedno drugom prva ljubav još iz srednje škole. Svi im zavide na tome zapravo što nisu raskinuli još pre deset godina od kako je srednja škola završena.

Svakako, oni su bili najpopularniji par u školi i ljudima oko njih nije jasno kako već jednom nisu dosadili jedno drugom. Oni su svoju budućnost već isplanirali, još dok su sa 15 godina sedeli zajedno na tremu i gledali u zvezde.

Ludo zaljubljeni par

Ovo je jedna od onih vrsta ljudi koja svoja osećanja prema voljenoj osobi ne skriva samo zato što su u javnosti. Grljenje, ljubljenje i nežne reči – sve je prisutno, nevezano za to ko je prisutan.

Pored njih treća osoba se uvek oseća suvišnom iako im to nije cilj, ali ne mogu da se suzdrže. Kada nisu jedno pored drugog, sms poruke i pozivi su neizostavni.

Par u stilu stare škole

Ljubavni odnosi su danas dosta drugačiji i teže ih je održati nego što je to bio slučaj 50-tih i 60-tih godina. Baš zbog toga pojedini parovi nastoje da praktikuju vezu u stilu – stare škole.

Oni ne koriste društvene mreže i više vole lični nego virtuelni kontakt sa voljenom osobom. U stilu prave dame i gospodina oni izlaze u šetnje, na večere i u pozorišta.

Opušten par

Par za koji ako ne znate da su zajedno nikad to ne biste ni pretpostavili. Među njima nema iskazivanja ljubavi i čini se kao da uopšte nisu zainteresovani jedno za drugo. Njihova interesovanja su različita, a nemaju čak ni isti krug prijatelja. Razgovori o budućnosti nisu nešto čemu posvećuju pažnju, živeći jednostvno dan za danom.

Par čija je razlika u godinama očigledna

Prava ljubav ne zna za godine, složićete se. Postoji neverovatno velik broj parova koji to dokazuje svojim skladnim odnosom, brakom i potomstvom. Ovakvi parovi ne dozvoljavaju da razlika u godinama utiče na njihovu vezu, niti da se ona na bilo koji način primeti. Razgovor na tu temu im nije stresan niti mu pridaju važnost.

Komentari (0)

Loading