10 skrivenih znakova koji otkrivaju da se vaš partner upustio u prevaru

Autor:

Lifestyle

17.11.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad spomene varanje, mnogi prvo pomisle na seksualne afere. No čak i ako nema te komponente, moguće je da je vaš partner već jednom nogom u emocionalnoj prevari koja je po mnogima puno gora.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ono što je sigurno, emocionalna prevara ostaviće traga na vašoj vezi, a zasigurno ćete osetiti da se vaš partner "hladi".

Kako znati da se to događa? Bright Side je popisao najčešće znakove da vas vaš partner vara, a značajni su i u slučaju emotivnog i u slučaju seksualnog preljuba.

1. Njihova posebna prijateljica uvek je važnija od vas

Ako postoji ta druga osoba u životu vašeg partnera oko koje se stalno svađate, situacija se verovatno neće nikad popraviti. Vaš partner posvećuje toj osobi više pažnje i čini se da mu je važnija. Ako i prigovorite, ispašće da ste ljubomorni i skloni kontroli.

2. Ne menja svoje planove zbog vas

Ako je ranije vaš partner koristio svaku priliku da budete zajedno, a sad nikako ne želi otkazati druženje s prijateljima da provede veče s vama, imate problem. Ma što god vi isplanirani, svoje planove ne želi menjati i to je problem.

3. Odjednom je opsednut društvenim mrežama

Ako ga dosad društvene mreže i tehnologija nisu nimalo zanimale, a sad stalno visi na telefonu i proučava Facebook, Instagram i TikTok, moguće je da postoji razlog za to. Ako iznenada prestaje tipkati kad vi uđete u prostoriju, imate problem.

4. Nema šanse da vam da svoj pametni telefon

Ne samo da vole biti na svom telefonu, već se čini da bi položili život da ga obrane od vašeg pogleda. Ako vaš partner skače kao oparen kad se približite njegovom telefonu ili je odjednom postavio milion šifri, imate razloga za sumnju.

5. Odjednom radi više nego inače

Ako je oduvek tvrdio da posao traje osam sati i minute više, a sad odjednom na radnom mestu ostaje satima duže, možda je vreme da posumnjate u njegovu vernost. Naročito ako se s dužim radnim vremenom češće pojavljuje i ime neke osobe s kojom provodi to vreme.

6. Više vam ne govori o svojim osećajima

Moguće je da govori nekom drugom o svojim osećajima. Moguće je da vam više neće izjavljivati ljubav, poveravati se o problemima koje ima i prepričavati svoj dan. To su sve znakovi da se pomalo udaljava od vas.

7. Kad god spomenete preljubu uverava vas da ste ludi

Kad god spomenete određenu osobu, vaš partner zauzima napadački stav. U nekim slučajevima vas kritikuje i optužuje da ste ludi. Sve su to znakovi da mu je ta osoba posebna.

8. Zbog partnera sumnjate u sebe

Kritike koje vam upućuje mogu rezultirati padom vašeg samopouzdanja.

9. Otkazuje planove s vama kako bi bio s nekim drugim

Dok vi jedva čekate tu večeru s njim i on to dobro zna, vaš partner odjednom sve otkazuje jer ima planove s nekim drugim.

10. Kad su s vama, može ih uzrujati i najmanja sitnica

Čak i neobvezni razgovor završava svađom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading