NE MOGU DA ODOLE: Sedam delova ženskog tela koje muškarci OBOŽAVAJU!

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

28.10.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge žene misle da za susret s muškarcem moraju otići kod frizera, manikir i profesionalno šminkanje - ali ove detalje primećuju samo druge žene, muškarcima su nevažni. Saznajte stvari koje muškarac voli na vama i ne želi da se promene.

RepublikaFoto: pixabay.com
Lepota (Ilustracija)

Muškarac jako mnogo o ženi sazna iz toga kako ga posmatra, gleda li ga u oči, ima li u njenom pogledu flerta. Muškarci u velikoj većini vole prirodan izgled, neku vrstu iskrenosti i kad je naše lice u pitanju. Ne privlači ih kad se skrivamo ispod debelog sloja pudera.

Iako vam nikad ne bismo savetovali da na sastanak idete zapušteni i neuredni jer je vaše žensko samopouzdanje u tim trenucima najvažnije, morate da budete svesni toga da žene često imaju pogrešne ideje o tome šta muškarci žele i šta im se sviđa.

Još je gore kad žena pomisli da mora radikalno da se menja da bi se svidela muškarcu. Svi normalni, kvalitetni muškarci (a drugačijeg vam ne želimo), vole žensko telo onakvo kakvo jeste, prirodno. Muškarac koji vam sugeriše da bi nešto na sebi morali radikalno da menjate da bi ostao sa vama, zaslužuje samo jedno - da ga ostavite.

Muškarci su odgovorili na pitanje šta ih na ženi odmah privuče. Kad pročitate njihove odgovore, shvatićete da vas pravi muškarac može voleti bez veštačkih usana, grudi ili botoksa.

Muškarci obožavaju...
1. Vašu kosu

Gotovo svaki muškarac primećuje kakvu žena ima kosu i frizuru. Vaša frizura jako mnogo kaže o vama i oni to intuitivno razumeju. Ponekad kosa pokazuje da je žena zapravo skrivena putolovka zarobljena u kancelariji i to će ih oduševiti.

2. Vaše oči

Oči su prozori duše i to normalni ljudi osećaju. Muškarac jako mnogo o ženi sazna iz toga kako ga posmatra, gleda li ga u oči, ima li u njenom pogledu flerta... Zato muškarca gledajte u oči i očima ostvarite prvi kontakt, kasnije će sve ići lakše.

3. Vašu kožu

Žena koja se i bukvalno ugodno oseća u svojoj koži uvek će pre osvojiti muškarca od one koja je skriva ispod debelog sloja tečnog pudera. Muškarci uglavnom ne vole plastične lutke. Oni u velikoj većini vole prirodan izgled, neku vrstu iskrenosti i kad je naše lice u pitanju. Ne privlači ih puder nego koža.

4. Vaš pupak

Muškarci vole da ga vide, nije nam tačno jasno zašto. Mnoge žene se iz nekog razloga srame svog pupka, ali to ne bi trebale. Kraći top ili bikini muškarcima su uvek privlačni.

5. Vaš vrat

Da li vam je ikada palo na pamet da se muškarci gotovo uvek u trenucima strasti fokusiraju na vrat? U muškom umu ženski goli vrat je nešto veoma seksi.

RepublikaFoto: pixabay.com

6. Vaše grudi

Postoji li nešto tako očigledno kao ljubav muškaraca prema grudima. One ga mogu i bukvalno izludeti. I nemojte se opterećivati time da li su velike ili male, vise li malo ili ne - kad su grudi u pitanju, muškarci ih generalno vole i nisu oko njih mnogo izbirljivi. Žene im pre vide mane nego muškarci.

7. Vaše noge

Oni vole da ih vide razgolićene, vole šortseve, kratke haljinice, pripijene pantalonice. Stvar je u tome da ih i vi morate voleti, a ne osećati potrebu da ih skrivate - ako se budete ponašali kao da ih se sramite, to bi moglo da ga odbije pre nego malo celulita ili koji kilogram viška.

Zaključak za kraj

Ljubav počinje sa pogledom, ali se ne svodi na izgled. Na izgledu se ne može izgraditi odnos. Poradite na svojim neugodnim karakternim osobinama - to možete i trebate menjati.

Najzgodnija žena na planeti zločestog karaktera, večno nezadovoljna, ima mnogo manje šanse za srećan ljubavni odnos od devojke prosečnog izgleda, pametne, pune ideja, vedre. Prestanite da se bavite time da se za njega morate ulepšavati.

Vežbajte jer želite zdravo telo u kojem se odlično osećate, negujte se jer želite da imate lepu kožu, ali prestanite da se opterećujete sa svakim detaljem svog tela. To će ga odbiti - ta opsesija, ne detalj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading