SRPSKI TELEGRAF POKLANJA DODATAK "TETKA SAVETA": Korom pomorandže ispolirajte nameštaj!

Autor: Republika

Lifestyle

27.10.2020

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz sutrašnje izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Tetka Saveta" u kom možete da pronađete savete kako da prevaziđete probleme na koje svakodnevno nailazite u domaćinstvu!

U ovom broju otkrivamo šta treba da promenite tokom zimskih meseci kada je nega kože lica u pitanju, kao i kako možete same da otklonite neželjene dlačice na licu bez skupih tretmana poput depilacija i epilacija.

Osim toga, saznajte i koji to kuhinjski pribor ima rok trajanja iako su mnogi u zabludi da ga mogu koristiti zauvek ili bar dok se ne pokvari ili polomi. Saznajte i kako možete da ostavite zimnicu bez veštačkog konzervansa, tačnije, otkrijte gde to u prirodi možete da pronađete zamenu za njega!

U sutrašnjem izdanju "Tetka Savete" donosimo i spisak trikova kako da brže osušite veš tokom zime i kako da iskoristite koru pomoradndže da olakšate sebi poslove u kuhinji, a tu je i tekst posvećen feng-šuiju gde su pobrojena pravila koja se moraju ispoštovati kako bi se prizvala ljubav i srodna duša. 

O svemu ovome čitajte u dodatku "Tetka Saveta" koji izlazi svake srede uz Srspki telegraf.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading