Lek nemačkog lekara koji ubija svaku infekciju, a dobar je i za varenje

Autor:

Lifestyle

17.10.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan nemački lekar podelio je recept za suzbijanje različitih vrsta infekcija za koji tvrdi da predstavlja najefikasniju metodu u borbi protiv virusa.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema receptu, napitak sadrži limun, beli luk i đumbir što mu daje odlična antivirusna, ali i antiupalna svojstva. Pri tome, veoma je koristan u ublažavanju problema organa za varenje, kao i za poboljšavanje rada creva.

 

Sastojci

- 4 limuna sa korom

- 4 čena bijelog luka

- 2 litra vode

- komadić đumbirovog korena

Priprema

Operite sve sastojke, a zatim isecite limun na komade, odvojite koru od belog luka i đumbira. Kada to uradite, sastojke stavite u blender i ispasirajte.

Dobijenu smesu zagrejte u tiganju i dodajte vodu dok ne proključa. Nakon toga, ostavite da se ohladi, a zatim prochedite u staklene flaše, pa odložite u frižider.

 

Beli luk će izgubiti svoj neprijatan miris zbog limuna i đumbira, tako da ne morate da brinete o tome. Ovaj napitak pijte svakog jutra na prazan želudac i uveče 2 sata pre spavanja.

Pre upotrebe promućkajte, kako đumbir ne bi ostao na dnu boce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading