(RECEPT) Prirodni lek za bolju krvnu sliku i jačanje imuniteta

Autor:

Lifestyle

03.10.2020

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lek čuvajte u frižideru i svakog dana uzimajte po 1 kašiku ujutru na prazan stomak ili po 3 kašičice tokom dana, u zavisnosti šta vam više prija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Med je namirnica koja se u prirodnoj medicini koristi vekovima i za koju je poznato da odlično utiče na stanje imuniteta, ph vrednost u organizmu i može poslužiti kao alternativa belom šećeru.

Ovaj prirodni zaslađivač je za jačanje imuniteta najbolje koristiti u čistom i neprerađenom stanju.

Limun je citrus sa najvišom dozom vitamina C i alkalna namirnica koja poboljšava ph vrednost organizma, dok je seme koprive bogato gvožđem, koristi se za lečenje anemije, ima detoksirajuće dejstvo i čisti krvne sudove.

 

Recept

U blender ubacite 4 limuna sa sve korom, samo ga očistite od semenki i mutite dok se limun ne pretvori u kašu. Na suvo izmeljite 50 g semena koprive i 100 g badema. Limun, bademe i seme sipajte u teglu meda od 1 litar i dobro izmešajte drvenom kašikom. Lek čuvajte u frižideru i svakog dana uzimajte po 1 kašiku ujutru na prazan stomak ili po 3 kašičice tokom dana, u zavisnosti šta vam više prija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading