(RECEPT) Prirodni melem protiv ćelavosti stimuliše rast kose i obnavlja oštećene vlasi

Autor:

Lifestyle

21.09.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako dnevno gubi od 50 do 100 dlaka. A brijanje glave nam neće pomoći da nam kosa bude gušća, ili da brže raste, jednostavno ćelavost je prirodna pojava koja dolazi s godinama ili ima genetske predispozicije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema statistikama, gubitak kose se javlja kod 70% muškaraca. Postoje mnogi proizvodi protiv opadanja kose koji daju promenljive rezultate. Ali, ipak postoji prirodni, veoma efikasan melem koji mogu da koriste i muškarci i žene.

 

Recept

Đumbir u prahu (10g) pomešajte sa četvrtinom šolje čaja od kamilice.Dobijeni sok pozom pomešajte sa istom količinom orahovog ulja. Ovo umasirajte u kosu i čekajte da deluje 10 minuta. Nakon toga isperite kosu. Ovaj tretman ponavljajte dva puta nedeljno, ako želite da vam kosa što prije poraste.

U ovaj melem možete dodati i prirodne sastojke koji stimulišu rast kose: rastavić, kopriva, hajdučka trava, a odlične rezultate je pokazalo ricinusovo ulje.

Važno je da budete disciplinovani i da redovno primenjujete tretman. Uz malo strpljenja, rezultati neće izostati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading