Prirodom do ozdravljenja: Narodni lek protiv prehlade koji sigurno pomaže!

Autor: opanak.rs, Republika

Lifestyle

16.08.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne voli kada mu curi nos, kada kašlje i boli ga grlo. Zato, da bi ste to izbegli, možete sprečiti na vreme svaku takvu mogućnost narodnom medicinom.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako osetite bilo koji znak prehlade treba da uvećate unos vitamina C za tri puta. Treba i da se parite vrućom vodom u koju ćete da stavitie malo limunovog soka i morske solo. Umesto toga možete se inhalirati i uljem eukaliptusa, bora, limuna ili majčine dušice.

Naravno beli luk, svaki dan po 2 do 3 čena. Možete da sitno iseckati i staviti u jogurt i tako konzumirati. Pored belog i crni luk je veom zdrav, a od njega možete da napravite i sirup protiv kašlja.

Sirup protiv kašlja: 6 glavica luka sitno isečkajte  i stavite u posudu sa pola šolje meda. Kuvajte oko 2 sata i zatim procedite i uzimajte uz obroke.

 

Limun i med za upaljeno grlo. Njihova mešavina vam pomaže kod bolnog i upaljenog grla. Zagrejte ovu mešavinu i grgljajte je, da na taj način ubijete bakterije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading