ZA PRIMER SVIMA: Slavne mame koje doje u javnosti

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dojenje je najprirodniji mogući način da majka nahrani bebu, a to mleko je najbolji mogući obrok koje možete ponuditi detetu...

RepublikaFoto: instagram.com/Jelena Đoković
BRAVO! Jelena, Tara i Pjer

Ipak, ovaj tako prirodan, dirljiv i, pre svega, čin blagotvoran po zdravlje mame i bebe za mnoge je nedozvoljena radnja koje se treba stideti i nikako je ne treba praktikovati u javnosti.

Ovakav, u najmanju ruku primitivan stav, zasmetao je mnogim slavnim ženama, kako u svetu tako i kod nas, a da bi pokazale da je dojenje zapravo divan i jedinstven događaj, podelile su svoje fotografije sa bebom koja jede mamino mleko.

 

Radujem se sutrašnjem danu i druženju! Vidimo se ?❤️ #festivaldojenja

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on May 18, 2017 at 4:14am PDT

Poslednja u nizu slavnih mama je Jelena Đoković koja je pokazala svetu kako doji ćerkicu Taru i time se pridružila Bojani Barović, Tamari Dragićević, Iskri Brajović...

Nadamo se da će njen čin motivisati što više porodilja da počnu da doje svoju decu, umesto da im daju mlačnu formulu, i tako učine veliku uslugu svom i zdravlju svog deteta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading