(FOTO) Pravi hit sezone, OVA BOJA šminke je apsolutni broj jedan u svetu

Autor: wanted.rs

Lifestyle

30.07.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boja sezone je definitivno ljubičasta i sve njene nijanse. A evo kako da je uspešno ponesete na očima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Senka za oči

Ljubičasta je ona boja za koju mnogi naprave grimasu ali ove sezone ona gori! Svi žele da poseduju modne komade u lila tonovima. Ona može da izgleda veoma ženstveno a nijansa lavande se posebno dobro kombinuje i sa drugim bojama. Najatraktivnije kombinacije su definitvno spoj više pastelnih tonova, ili kombinacija ljubičaste sa džinsom.

Ukoliko smo vas ubedili da ovaj trend obavezno treba da ispratite, ako već niste, onda predlažemo da ga inkorporirate i kroz vaš makeup.

 

Da bi postigli ovaj look, definitivno preporučujemo da to uradite uz pomoć Urban Decay Naked Ultraviolet palete. Ona sadrži sve potrebne nijanse. Lila nijansa može da ima i topli i hladni podton. Ukoliko želite da vam se senka bolje stopi sa tenom, onda gledajte da nijansu birate u skladu sa podtonom vašeg lica.

Takođe, predlažem da odaberete samo jednu senku i nanesete je baš kao što vidite na primerima sa Instagrama u tekstu. Da bi boja bila intenzivnija obavezno stavite bazu ili neku neutralnu kremastu senku. Bitno je samo da boju lepo ublendate ali ne brinite puno jer je u pitanju svetlija nijansa.

 

Ako želite onaj pravi editoriallook nanesite samo maskaru, ajlajner bih lično izbegla. Mislim da je ova varijanta više edgy i moderna. Što se ostatka šminke tiče, uz ljubičastu super idu breskvastno-rozikasti tonovi i naravno sve nude nijanse.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading