POKLANJAMO RUSKI LEKAR: Kako psihološki preživeti virus?!

Autor:

Lifestyle

29.07.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Ruski lekar" i ikonu Ognjene Marije. U našem dodatku pronaći ćete brojne korisne informacije o zdravlju i prirodnom lečenju o otkriti mnoge zanimljivosti o tajnama života.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Ruski lekar za 30. jul 2020. godine

Borba protiv koronavirusa pored mera prevencije zahteva i jaku psihičku snagu, duševni mir i stabilnost. Tokom trajanja epidemije u Srbiji, brojne osobe su se nadležnima obraćale za psihološku pomoć zbog pojave straha i anksioznosti u vezi sa ličnom zdravstvenom situacijom. U našem dodatku predstavljamo vam čajeve i kupke koje će vas potpuno opustiti i otkriti koliko šetnja može biti blagotvorna za psihološku stabilnost.

Prenosimo ruske narodne recepte koji su veoma efikasni u borbi protiv anemije i malokrvnosti. Kod malokrvnosti dolazi do pada broja crvenih krvnih zrnaca što se manifestuje manjkom energije i nepravilnom funkcionisanju ćelija. Zato je veoma važno da ovaj problem tretirate na vreme i regulišete ishranu uz korišćenje narodnih lekova koji vrlo brzo poboljšavaju stanje.

 

 

 

Nega lica ne mora uvek da se obavlja u salonu. U "Ruskom lekaru" saznajte kako da kod svoje kuće, od prirodnih sastojaka, napravite maske za lice koje će preporoditi vašu kožu.

Takođe, otkrivamo vam i tajnu dugovečnosti ljudi sa Kavkaza koji sa lakoćom dostižu životni vek od 80 godina.

Sve ove priče, kao i još puno zanimljivih informacija možete pronać u dodatku "Ruski lekar" koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading