Mlada medicinska sestra, koja je obolela od korone, objašnjava neobičan simptom koji je imala: Osetila sam bol u potkolenici nogu

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Lifestyle

29.07.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni simptomi korona virusa su, kao što već dobro znamo temperatura, kontinuirani kašalj i gubitak ili promena u osećaju mirisa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Međutim, jedna mlada medicinska sestra koja je nedavno testirana pozitivna na korona virus i doživela jedan sasvim drugačiji simptom.

Mlada i zdrava Emili Moris bila je na prvoj liniji fronta u borbi protiv korona virusa. Ipak, nije ni slutila da je jedan neobičan simptom sugerisao da i ona ima korona virus.

Naime, ona je još pre dve nedelje primetila bol u potkolenici nogu. Povukla se sa dužnosti iz Rojal Melburn bolnice i otišla da se testira.

 

 

 

Iako je mislila da su bolovi u nogama uzrokovani napornim satima koje provodi na odeljenju, bila je primorana da se samoizoluje.

- Osećam se grozno. Saznanje da imam korona virus me je dotuklo pogotovo zato što sam mlada i zdrava osoba - rekla je za ABC.

Iako je direktno radila sa ljudima obolelim od kovida, veruje da se zarazila van bolnice.

 

 

 

- S obzirom na visok kvalitet opreme i na jasne procedure, sigurna sam da sam virus dobila negde napolju.

Kako kaže, bol u nogama bio je mnogo jači od onog kada su noge prosto umorne, te je odmah odlučila da se stavi u samoizolaciju do rezultata testa.

Test je bio pozitivan, a osim temperature i gubitka mirisa - Emili se dobro oseća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading