Kako izabrati ženski donji veš - evo ČETIRI STAVKE koje mora ispuni

Autor: Republika, Luftika

Lifestyle

24.07.2020

00:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donji veš je odevni komad koji treba da nam pruži udobnost i prijatnost na svakodnevnom nivou, ali i da bude mali začin, i podstrek našem samopuzdanju u posebnim prilikama. S toga, donji veš postoji u različitim oblicima, izrađen od posebnih materijala, i skrojen tako da odgovara svakom tipu građe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Kako odabrati pravi komad za sebe, i koji će vam to komad veša dati poseban osećaj, a u kome ćete se osećati udobno i prijatno? Otkrijte u tekstu koji sledi. 

Materijali od kojih se veš izrađuje – kvalitet i udobnost

Ženski donji veš može biti izrađen od različih materijala, sa primesama čipke, svile, ali i sintetičkih materijala koji nisu uvek prijatni za kožu. Zato, je prilikom izbora veša jedan od najvažnijih faktora materijal od koga je skrojen. U zavisnosti od prilike biraćete komad koji najbolje ispunjava vaše potrebe.

Za svakodnevno nošenje pamuk je neosporno najprijatniji, i najkvalitetniji prirodni materijal. Pamučni veš se savetuje i iz higejnskih razloga, a sve i da je veš izrađen od nekog drugog materijala  poželjno je da deo koji je u kontaktu sa najosetljivijim delom tela bude pamučan. 

Ukoliko želite nešto svečaniji i senzualniji veš možete se oprediliti za svilu u kombinaciji sa čipkom, a poliamid je takođe izuzetno prijatan materijal od koga se izrađuje veš. Izbegavajte da vam donji veš bude u potpunosti izrađen od veštačkih materijala, u kojima vam može biti neprijatno. 

Ovakav veš može biti izuzetno neprijatan ukoliko ga nosite tokom čitavog dana, može vam biti vruće, a može izazvati i iritacije kože i intimnih delova. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Donji veš

Pravilan izbor brushaltera – potpora i adekvatan kroj

Izbor brushaltera je nešto sa čim mnoge dama muče muku, a to se obično uzrok toga što nisu pronašle idealan izbor za svoju veličinu i oblik grudi. Pre svega, osim veličine žene bi trebalo da gledaju i veličinu krope, odnosno njenu dubinu. Na osnovu toga razlikujemo korpe A, B,C i D i u zavisnosti od obima grudi biraćemo dubinu korpe. 

Nakon što odabere veličinu i korpu, žena treba da promisli i o tome kakvu potporu pruža brushalter, od kakvog materijala je izrađen, da li su bretele podesive, kao i da li su dovoljno čvrste da drže željeni oblik grudi. 

Kvalitetan brus ne žulja, bretele mu ne spadaju, praktično se zakopčava, njegov fišbajn ne bode, a grudi stoje u potpunosti unutar korpe. Takođe, vrlo je važno da vas brushalter ni u kom slučaju ne steže. 

Kako odabrati adekvatan oblik gaćica? 

Kada pogledate ženski veš, ne možete da se otmete utisku koliko modela postoji i koliko oblika gaćica možete nositi. Kako onda odabrati najbolji? To u mnogome zavisi od oblika vašeg tela, ali i od toga u čemu se vi osećate najprijatnije. 

RepublikaFoto: Photo by Gustavo Scafeli on Unsplash
Gaćice Ilustracija

Slip model ženskih gaćica predstavlja klasik koji nikada ne izlazi iz mode, i prva je asocija na osećaj udobnosti. Ovakve gaćice su pogodne za svakodnevicu, obično su pamučne, elastične i udobne, a one koje imaju dubok struk daju poseban komfor.

Oblik gaćica prilagoditi prilici 

Kada su u pitanju bokserice, dame ih ili vole ili ne, a reč je o izuzetno praktičnom modelu u kome ćete se osećati udobno tokom čitavog dana. Brazilke odnosno polubokserice su jedan od omiljenih modela dama, s obzirom na to da formiraju izuzetno lep oblik zadnjice. 

Osim toga one se ne ocrtavaju na uskim stvarima pa ćesto predstavljaju alternativnu ženama koje nisu ljubitelji tangi.

Kada je reč o tangama, mišljenja su prilično podeljena. One se ne preporučuju kao veš za svakodnevno nošenje, a mnogim damama nije ni prijatno da ga nose u tolikoj meri, ipak u posebnim prilikama tange mogu biti izuzetno senzualne. 

Biranje kvalitetnog komada donjeg veša znači kombinaciju izuzetnog materijala i kroja koji vam pristaje. Bez obzira na to kako izgleda, veš u kome se ne osećate prijatno neće dovesti do toga da izgledate zavodljivo. Zato, kako biste začinili svoju kolekciju veša odaberite kvalitet i udobnost, koja će na vama izgledati zanosno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading