ON NIJE ZA VAS: 11 znakova da treba da ga ostavite!

Autor: Cosmopolitan.rs, Republika

Lifestyle

21.07.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su lovci i to se nikada neće promeniti. Oni su se uvek borili za ono što žele da dobiju, a ni danas nije mnogo drugačije, pogotovu kada je reč o ženama.

RepublikaFoto: www.pexels.com
Raskid

Bez obzira na okolnosti, ako mu se devojka svidi, muškarac će pokušati na sve načine da dođe do njene pažnje. Ali, ako primetite da se on više ne trudi, da li je to povezano sa nedostatkom interesovanja? Šta raditi tada? Sedeti i čekati da se desi nešto više? Kako da budete sigurne u naredni korak kada niste sigurne gde se trenutno veza nalazi?

Činjenica je da su muško ženski odnosi jedna od najkomplikovanijih stvari u životu i da kada su emocije upletene nije uvek sve tako lako kao što se čini na prvi pogled. Ali, kada postoje očigledni znakovi, koje možda pokušavate da gurnete u stranu, jer ste zaslepljeni fantazijom, morate ozbiljno da razmislite o svemu, budete brutalno iskreni prema sebi i postavite stvari na svoje mesto!

Kada stvari “vuče” samo jedna osoba u vezi, to nije veza. Pogledajte koji su to upozoravajući znaci da ne trebate ni sekund duže da ostanete u toksičnoj vezi.

1. Uvek se vi prvi javljate

Da se razumemo, ovo je potpuno nebitna činjenica u normalnom odnosu, ali kada počnete da primećujete da vi to uvek prvi radite, tu nešto nije u redu. Kada ste u ravnopravnom odnosu, obraćanje pažnje na to ko se i koliko kome javlja nikada ne dođe na dnevni red.

2. Prošlo je već mesec dana i vi niste upoznali njegove prijatelje

Ali baš nijednog. Nekada ljudi čekaju dok se ne uvere da ta veza napreduje u dobrom pravcu pre negó što se odluče da je uključe u svoj život, i to je potpuno u redu, ali ako nakon mesec dana ne možete da odlučite kuda veza vodi, vreme je da se zapitate.

3. Nikada ne može da ostaje kasno, je rima ujutru obaveze

A onda, zahvaljujući društvenim mrežama vidite da je otišao sa društvom u provod. Čemu laži?

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

4. Potrebno mu je vremena i vremena da vam odgovori na poruku

A kada ste zajedno ne ispušta telefon iz ruku.

5. Vidite se samo kada njemu to odgovara

6. Retko kada izlazite na javna mesta

U čemu je fora? Jel ne želi da se zna da ima devojku?

7. Kada se vidite, to se uvek završi seksom

Nije da je ovo nešto toliko loše da se razumemo, ali ukoliko ne može da provede veče sa vama koje se neće završiti u krevetu… pa, za to najčešće postoji konkretan razlog.

8. Nedostatak komunikacije

Čak i nakon nekog vremena, vi ste ti koji pokušavate da održite komunikaciju. A to je veoma frustrirajuće.

9. Uvek je reč o njegovim problemima, nikada vašim

Uvek se reč samo o njemu, kada dođe red na vas, on nikada nema vremena.

10. Kada ste zajedno, vi ste odjednom u centru pažnje

On govori kako ste prelepi i kako ste mu nedostajali, a vi mislite u sebi “pa mogao si da me vidiš da si hteo to.” Kako god, kada ste razdvojeni, on je jednostavno previše zauzet.

11. Na kraju, imate osećaj da nešto nije u redu

Nikada, ali baš nikada ne trebate da zanemarite osećaj koji imate u stomaku, jer je od u 99 odsto slučajeva tačan.

Jedan od najboljih testova za ovo je da ga ne kontaktirate dok on to sam ne učini, pa makar prošli i dani. Kada vas pozove, nemojte odmah da poletite da odgovorite ili da se vidite sa njim. Sačekajte neko vreme pre nego što to uradite. I da, možda zvuči glupo, ali svi igraju igrice. Ako je zaista zainteresovan on će vam to pokazati. Ako želi da vas vidi, videće vas. AKo želi da vas čuje, pozvaće vas.

Ukoliko se potrudi, na kraju mu otvoreno recite šta vam smeta, ukoliko ne uradi ništa, znajte da zaslužujete bolje i da je to što se okrenuli leđa toj priči najbolja stvar koju ste mogli da učinite. Život je previše kratak da dozvoljavate sebi da ne budete srećni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading