POSTANITE MAJSTOR ŠOPINGA: Savladajte OVE 3 greške pri kupovini cipela, vaše noge će vam biti zahvalne!

Autor: magazin.novosti.rs, Republika

Lifestyle

09.07.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cipele su slaba tačke mnogih žena. Imamo ih kao da smo stonoge, ali opet nam fale baš te iz izloga ili one sa sniženja...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Međutim, prilikom kupovine istih često se ispostavi da su žene same sebi najveći neprijatelj jer osim što naprave pogrešan izbor, rukovode se i pogrešnim idejama pri kupovini.

Cipele sa visokom potpeticom izdužuju noge, žene deluju seksepilnije i profesionalnije. Ipak, ta lepota može da boli, tako štetimo zdravlju i - posle jednog nošenja cipele bacimo.

Donosimo vam tri najčešće razloga zbog kojih žene greše pri izboru cipela.

Cena najčešće diktira kvalitet

Iako su žene srećnije sa dva para cipela umesto jednih, to može biti potpuno pogrešno opredeljenje pri izboru cipela.  Jeftinije cipele sa sobom nose veliki potencijal da će brzo biti uništene, ali i da mogu naneti veliki bol u nogama. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ipak, bolje je kupiti jedan kvalitetan par cipela, koji se može duže nositi, nego više pari cipela koje se na kraju ne mogu nositi jer nisu udobne.

Kupovina samo u večernjim satima

Najbolje je kupovinu cipela ostaviti za kasno popodnevne sate ili večernje sate. Tokom dana se noge umore, ali mogu i nateći. Zbog toga se može dogoditi da cipele koje ste kupili ujutro nećete moći da obujete samo nekoliko sati kasnije.  

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ne morate imati cipele sa naslovnica 

Iako žene često žele da imaju cipele sa naslovnih strana magazina, cipele za svakodnevni posao nikako ne mogu biti te visoke potpetice iz časopisa. 

Naime, ako kupujete cipele za svakodnevno nošenje na posao i u njima žele normalno da hodaju, žene  moraju zaboraviti na vrtoglavo visoke potpetice! Takođe, manekenke koje se smeše sa naslovnica u tim idealnim cipelama - ne moraju hodati ceo dan u njima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading