ZNATE LI ŠTA JE MODNA PIRAMIDA, OMILJENO PRAVILO DAMA SA STILOM: Uz ove savete izgledaćete uvek sređeno

Autor: Republika

Lifestyle

08.07.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka žena želi da ima najbolji stil i najkvalitetnije komade odeće. Postoji modna piramida koja se sastoji od šest nivoa i koju svaka žena treba da poštuje jer se u njoj krije tajna dobrog izgleda.

RepublikaFoto: Photo by freestocks on Unsplash
Foto/ Ilustracija

Prvi nivo: osnovni komadi (35 posto)

Osnovni komadi su oni koju uglavnom idu uz sve u vašem ormaru. Možete ove komadi kombinovati uz većinu stvari, kao što su npr. bela košulja, farmerke ili crne pantalone, obićne majice ili klasične bluze. Ovaj nivo je osnova vašeg ormara.

Drugi nivo: Kežual odeća (20 posto)

Kežual odeća je ona koju koristimo često i to u prilikama gde nam nije potrebno preterano doterivanje, a to su najobičnije majice koje su kombinuju uz patike.

Treći nivo: Poslovna odeća (20 posto)

Poslovne kombinacije su svima potrebne, bez obzira kojim se poslom bavite. Poslovna odeća podrazumeva elegatne suknje, haljine, bluze, košulje i još mnogo komada koji izgledaju formalno.

Četvrti nivo: Sezonske stvari (10 posto)

Ove stvari su "prelom" u našem ormaru. Jedne stoje za uzimanje, druge čekaju svoje doba i obično se dele na letnje i zimske stvari, odnosno na kupaće kostime i zimske kapute.

RepublikaFoto: Photo by Tamara Bellis on Unsplash
Foto/ Ilustracija

Peti nivo: Odeća za večernje izlaske (10 posto)

Večernji izlasci u većem delu podrazumevaju izazovnije komade odeće, kao što su koktel haljine, haljine i topići sa izraženim dekolteom, minići i štikle.

Šesti nivo: Nakit (5 posto)

Stručnjaci smatraju da nakit treba da čini svega pet posto garderobe i da to bude sve od minđuša do kaiševa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading