Dužina kose koju imate govori puno toga o vama

Autor:

Lifestyle

06.07.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dužina vaše kose govori o vama dosta više nego što verovatno mislite. Može vam se činiti blesavim, ali sigurno ćete se pronaći barem u nečemu.

RepublikaFoto: Photo by averie woodard on Unsplash
Foto: Ilustracija

Znamo da nas pokušavaju uveriti kako svaki deo nas govori nešto o našem karakteru, ali to zapravo, na neki način, i ima smisla. Jer, svaku odluku donosimo na osnovu naših osobina, pa i nije toliko blesavo poverovati u to da i dužina naše kose govori nešto zanimljivo o nama. Evo koja je frizura povezana sa kojim osobinama, a ako ništa drugo - pronaći ćete se barem u nekom delu.

Veoma kratka kosa

Vi ste izuzetno samopouzdane, društvene i zavodljive osobe i jako ste prijatno društvo. Jako lako stupate u kontakt i upoznajete nove ljude i prijatelje. Pronalazite se u poslovima koji vam dozvoljavaju da istaknete vlastitu inteligenciju i sa punom kontrolom se znate nositi sa problemima na koje naiđete. Iako, ponekad znate biti pomalo brzoplete i nepromišljene.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bob frizura (dužina kose iznad ramena)

Izuzetno ste direktne i uvek govorite ono što mislite, čak i onda kad znate da to što izgovorite nekome neće zvučati previše prijatno. Dobro balansirate između privatnog i poslovnog života, ne podnosite rutinu, nemate komplekse i obožavate avanture i upuštanje u nepoznato. Često nešto uradite pre nego što o tome razmislite i to vam se ponekad obije o glavu. Obožavate svoj feminiziran, elegantan i profinjen izgled i stvarno ste neumorni govornici. Volite popričati sa svakom osobom na koju naiđete. Ono što vas takođe veseli su razni izazovi i zadaci u kojima se možete iskazati, a pravi ste eksperti za sticanje novih prijateljstava. I zadržavanje istih.

RepublikaFoto: Photo by Tim Mossholder on Unsplash
Foto: Ilustracija

Dužina kose do ramena

Vi ste neverovatno brižne i pažljive osobe i veliki ste sanjari. U ljubavi tražite one romantične veze za celi život, ali ste isto tako zaista izbirljive i volite zapovedati partneru. Borite se za svoje snove i spremne ste učiniti sve da ih ostvarite, a vaša vam odlučnost u tome itekako pomaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading