Kejt Midlton uvek ima savršenu kosu: Njen stilista otrkio TAJNU besprekorne frizure!

Autor: Republika

Lifestyle

27.06.2020

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton (38) uvek izgleda besprekorno gde god da se pojavi i pleni pažnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejt Midlton

Njeni modni stajlinzi su definicija poslovne elegancije, a frizura joj je uvek savršena.

Čak i tokom karantina zbog korona virusa, kosa Vojvotkinje od Kembridža je blistala. U čemu je tajna? 

Poznati stilista slavnih Džejms Džonson objašnjava da je ključ najpre u redovnoj nezi, kao i u tome što jednostavne frizure koje preferira možemo i sami brzo da napravimo, a vrlo su praktične jer odlažu pranje kose za bar jedan dan.

On kaže kako blage talase kakve neguje Vojvotkinja od Kembridža nije teško napraviti u kućnoj varijanti. Prema njegovom mišljenju idealan izbor za Kejt je polurep jer joj ta frizura ističe jagodice i može uspešno da sakrije izrastak.

- Sve te frizure ne zahtevaju posebnu veštinu oblikovanja kose. Svakako, koristite se okruglom četkom prilikom feniranja. Bitno je da vam je kosa zdrava i hidrirana, a na krajeve uvek stavite malo seruma - savetuje Džejms.

On je dao još nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da vam kosa izgleda kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

- Kada isfenirate kosu, uvijte je uz pomoć figara ili pegle za kosu, a zatim pažljivo raščešljajte talase, u najboljem slučaju prstima. Pre uvijanja, nemojte zaboraviti da nanesete sredstvo za zaštitu kose od UV zračenja. Svima savetujem da u situacijama kada nisu u mogućnosti da posete frizera zamaskiraju koren sprejom u boji ili formulom na bazi mineralnog pudera za prikrivanje izrastka, te koriste suvi šampon koji je odlično rešenje za volumen - zaključio je Džonson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading