REPUBLIKA OTKRIVA MALE TAJNE: Pet najboljih načina kako da istaknete svoje plave oči!

Autor:

Lifestyle

15.06.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da ograničenja ne postoje kada su u pitanju efekti šminke - međutim, ne stoje svima svi stilovi i boje isto, pa je najbolje da pre nego što se odlučite za "make up" koji ste videle na drugoj devojci ipak razmislite o onome što najbolje ističe vašu prirodnu boju i oblik očiju, što odgovara vašem tenu.

RepublikaFoto: Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash
Foto: Ilustracija

 Republika je izdvojila 5 ključnih pravila za plavooke devojke:

1. Da bi plave oči izgledale svetlije, pogled otvoreniji, izaberite tople boje i komplementarne nijanse oranž boje - bakarnu, koralnu i bronzanu.

2. Ako želite da pojačate intenzitet plave boje očiju birajte podudarne boje - plavu, tirkiznu, sivu/srebrnu.

3. Za ljubiteljke natural "make up-a" predlažemo mat nijansu braon senki - uskladite onu koja najviše odgovara vašem tenu.

RepublikaFoto: Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash
Foto: Ilustracija

4. Lude ste za čuvenim "smokey eyes" efektom? Trebalo bi da znate da crni "smokey eyes" može da izgleda prenaglašeno na plavookim devojkama, zbog čega bi vaš izbor trebalo da bude u nijansama braon boje koje će se bolje stapati sa prirodnom bojom očiju, a osim toga dobićete pravilniji efekat.

5. Trudite se da vaša šminka bude lagana i da naginje ka svetlijim nijansama, kako bi pratio prirodnu boju vašeg oka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Što se tiče pravilnog nanošenja senke, važno je da se rukovodite oblikom oka.

Da biste to učinile, prekrijte ceo kapak odabranom bojom senke. Zatim nanesite malo tamniju nijansu senke na spoljni ugao oka i duž nabora, prateći konturu očne jabučice do neposredno pre vašeg unutrašnjeg ugla oka.

Na kraju, uzmite čistu četkicu i pomešajte tamniju senku prema unutra, koristeći sitne kružne pokrete, i duž nabora, koristeći pokret napred-nazad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading