POZNATI PRE I POSLE BOTOKSA: Od zgodnog dase do plastičnog matorca

Autor:

Lifestyle

18.10.2017

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi holivudski pevači, glumci, sportisti i modni magovi nisu stali na jednoj operaciji. Prenapumpavali su usta, ugrađivali silikone i botoks, a jedan od njih je i promenio pol. Iako su estetskim intervencijama verovatno želeli da ulepšaju sebi život, oni su svoja dobra stara lica zamenili plastikom do neprepoznatljivosti.

RepublikaFoto: facebook.com/StyleUsher
Džeki je bila plesačica i veoma atraktivna žena

1. Žaklin Džeki Stalone

Majka Silvestera Stalonea Žaklin Džeki Stalone u javnosti šokira svojim prenapumpanim izgledom. Iako sa 96 godina njeno telo izgleda zavidno, za njeno lice to ne može da se kaže.

Brojne operacije svedoče o njenoj preteranoj sklonosti ka botoksu i estetskoj hirurgiji.

2. Doli Parton

Američka pevačica, glumica i vlasnica modne kuće rođena je 1946. godine. Svoju slavu je izgladila talentom, ali kako su godine prolazile, pažnju javnosti je privukla brojnim estetskim zahvatima. Partonova je popravljala kapke, usne, grudi, a bila je i na više tretmana pomlađivanja lica. 

RepublikaFoto: facebook.com/Dear Dolly Parton
Doli Parton je mnogo stvari popravljala na sebi

3. Silvester Stalone

Kakva majka, takav sin. Stalone je očigledno kao i njegova majka sklon preterivanju sa botoksom. Poznati glumac je radio bezbroj plastičnih operacija, do te mere da više ne liči na sebe.

Foto: facebook.com/Sylvester Stallone/Jason statham & sylvester stallone fanz page
Kakva majka, takav sin

4. Arnold Švarceneger

Glumac je imao više operacija. Jedna je bila neophodna, dok je druge radio zbog estetike. Zanimljivo je da je Švarcenegeru urađena genioplastija - operacija kojom se donja vilica pomera unazad kako ne bi bila isturena u odnosu na ostatak lica.

Foto: facebook.com/Arnold Schwarzenegger The Bodybuilding Legend/Arnold Schwarzenegger Site.

5. Brus Džener 

Brus je bio šampion desetoboja na Letnjim olimpijskim igrama 1976. Svi ga poznajemo kao jednog od člana mnogobrojne porodice Kardašijan i po tome što je 2015. godine izvršio promenu pola i postao Kejtlin. Međutim, i pre nego što je posta žena, Džener je imao operacije zbog kojih je izgledao potpuno neprirodno.

RepublikaFoto: facebook.com/Gym Over Bitches
Šampion je postao žena 2015.

6. Donatela Versaće

Sestra čuvenog modnog kreatora jednostavno ne prestaje da privlači pažnju svojim plastičnim izgledom. Još kao tinejdžerka bila je u modnim vodama u kojim je, zahvaljujući lepoti i zavidnom izgledu, sasvim dobro plovila. Međutim, Versaćeova očigledno nije prepoznala svoj kvalitet.

RepublikaFoto: facebook.com/CrazyAsk.com
Donatela se menjala s godinama

7. Miki Rork

Kada je počeo sa operacijama, glumac je tvrdio da je samo operisao nos zbog zdravstvenih razloga. Očigledno su se razlozi za plastičnim operacijama nizali, pa danas Rorka retko ko i može da prepozna.

RepublikaFoto: facebook.com/Cinemania
Od zgodnog dase, do plastičnog matorca

8. Šer

Uprkos njenom lošem iskustvu sa ugrađivanjem silikona, Šer je nastavila da se dorađuje, uključujući operaciju nosa, podizanje lica i stomatološku operaciju. 

- To me čini srećnom. Znate, ako želim da stavim sise na leđa, one su i dalje moje - rekla je Šer u jednom intervjuu.

Interesantno je da mnoge zvezde nakon operacije izgledaju gore nego pre, ali kada je u pitanju Šer, to se ne može reći.  Nakon što je decenijama dominirala na muzičkoj sceni, izgleda da će ova ikona zauvek ostati mlada.

RepublikaFoto: facebook.com/Dish Nation/Cher
Zauvek mlada

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading