Pored lica važan je i vrat: Evo kako da podmladite ovaj deo tela

Autor: Novosti, Republika

Lifestyle

29.03.2020

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je da svakodnevno negujete kožu lica, ali ukoliko zaboravljate da pritom kremom počastite deklote i vrat, samo delimično ste obavili zadatak zaustavljanja procesa starenja. Zašto? Linije na vratu, koje podsećaju na godove na drvetu, nepogrešivo svedoče o vašim godinama. Da biste ih ublažili i učinili da vrat izgleda mlađe, jednom nedeljno na njega stavljajte obloge od ulja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Najpre ga očistite mlekom ili kremom za čišćenje, zatim ga namažite zagrejanim maslinovim uljem, preko toga stavite vlažnu krpu, zatim foliju, a onda peškir.

Oblogu držite na vratu otprilike pola sata. Međutim, ako vam je vrat u kritičnom stanju, onda nije dovoljno da ovo primenjujete jednom nedeljno. U tom slučaju, postupak ponavljajte svakog dana narednih mesec do mesec i po.

Osim ovoga, možete da primenite i tretman vruće-hladno. Za to su vam potrebna samo dva peškira i dve činije sa toplom i hladnom vodom. Peškire, složene po dužini, umačite u vodu i naizmenično stavljajte na kožu vrata, dakle prvo hladan, pa topao i tako nekoliko puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading