FENG ŠUI SAVETI ZA BOLJE ZDRAVLJE: Saznajte kako da spremanjem kuće olakšate tegobe!

Autor:

Lifestyle

23.03.2020

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feng šui nisu samo pravila uređenja prostora, već čitava životna filozofija, koja veruje čak da svaki deo doma ili kancelarije odgovara određenom delu tela. To znači da ako patite od nekih hroničnih bolova, bilo bi dobro da napravite izmene u prostoru u kojem boravite. Veruje se da ćete ubrzo osetiti olakšanje.

Foto: Photo by Volha Flaxeco on Unsplash
Foto: Ilustracija

UŠI

Zdravstveni problemi vezani za uši su, prema feng šuiju, locirani na zidu na kojem se nalaze glavna ulazna vrata. Očistite taj zid, kao i ulazna vrata, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

RUKE

Ako imate probleme s rukama ili prstima, proverite levi ugao doma koji je najbliži ulaznim vratima. Elektronska oprema ili nered na tim mestima potenciraju probleme.

Ova životna filozofija veruje da svaki deo doma ili kancelarije odgovara određenom delu tela

STOPALA

Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma, koje je povezano sa sposobnošću da stojite samostalno na svojim stopalima. Isušene biljke, vrućina ili nered mogu da naruše energiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

KIČMA I KOSTI

Krajnji levi ugao doma je povezan s problemima s kostima. Proverite ovo područje ako patite od bolova u leđima, osteoporoze ili slično. Ovo područje takođe daje energiju za protivljenje nasilnicima i zlostavljačima, pa ako vam treba energije za to, očistite i uredite ovo područje.

OČI

Područje povezano s očima nalazi se na najudaljenijim centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Prljava ogledala, stakla i slično mogu se reflektovati u problemima s očima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Proverite ovo područje ako bolujete od glaukoma, konjunktivitisa, lošeg vida i sl.

PODRUČJE STOMAKA

Zdravstveni problemi vezani za probavni sistem i stomak ogledaju se u udaljenom desnom uglu vašeg doma. Tu nemojte da držite oštar nameštaj, električnu opremu i sl.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo područje bi trebalo očistiti i ako imate problema s prihvatanjem emotivne intimnosti u vezama.

USTA I SISTEM ZA DISANJE

Dentalni problemi, astma i slično vezani su uz centralni deo desne strane vašeg doma. Ekscesivno grejanje ili previše svetla u ovom području mogu da iritiraju i izazovu ovakve probleme.

GLAVA

Glavobolje, povrede, mentalni problemi, kao i problemi s kosom, vezani su za bliži desni ugao vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading