Ovo nikako ne bi trebalo da govorite ženi koja želi da zatrudni

Autor: prakticnamama

Lifestyle

05.03.2020

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svetu je mnogo više slučajnih nego planiranih trudnoća, ali ne treba potcenjivati ni žene koje imaju problema sa zatrudnjivanjem a žarko žele da imaju dete.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Upravo zbog toga bi trebalo obratiti pažnju kako im se obraćate i šta im govorite, jer ih neke stvari mogu izbaciti iz takta, prenosi Kosmopolitan.

Opšte je poznato da je period kada žena pokušava da zatrudni dovoljno težak i traumatičan, te stoga posebno morate obratiti pažnju na sve što ćete joj reći.

Ovih 4 stvari nikako!

1. Koliko teško to uopšte može biti? Nikada ne postavljajte ovo pitanje jer je, ustvari, zatrudnjivanje jako težak proces za neke žene. Generalno gledajući, žena mora da ovulira i stvari se moraju poklopiti kako treba u pravom trenutku. Mada, ni tada zatrudnjivanje ne mora uspeti.

2. Kada ćeš imati decu? Samo ako žena nije trudna ne znači da ona ne pokušava da zatrudni. Nikad ne znate koliko ona i njen partner pokušavaju i kakva priča stoji iza svega toga. Ljudi koji dugo ne mogu dobiti bebu su često emocionalno i fizički iscrpljeni od svega i zadnja stvar koja im je potrebna jeste ovo pitanje.

3. Mrzila sam trudnoću! Poslednje što je potrebno nekome ko ima problema sa zatrudnjivanjem jeste žaljenje o vašoj uspeloj trudnoći.

4. Potrudi se da što pre zatrudniš, nemaš mnogo vremena. Zamislite da se vi nalazite u situaciji u kojoj pokušavate zatrudniti, ne ide vam i neko vam kaže ove reči. Ne biste ostali mirni, zar ne?

Kosmopolitan takođe prenosi da joj ne biste trebali savetovati akupunkture i slične stvari, jer su velike šanse da je probala mnogo više ideja nego što možete zamisliti. Probajte biti tu za nju i pokušajte se staviti u njene cipele kako bi je što bolje razumeli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading