Primenite ove savete i vaš partner će stalno misliti na vas

Autor:

Lifestyle

27.01.2020

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene su veoma osećajne i zbog toga u vezi često imaju utisak da ih partner ne voli dovoljno. Izgradnja intimnog odnosa zahteva puno napora, a ukoliko se poslužite nekim proverenim savetima, vaš voljeni će svakog momenta misliti na vas i možete biti potpuno spokojne.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Postoji nekoliko načina, tačnije malih lukavstava i trikova, kojima se možete poslužiti kako bi zaveli muškarca koji je drag vašem srcu. Primenite ove savete i upustite se u zabavnu igru zavođenja.

Ostavljajte svoje stvari za sobom

Poslužite se ovim malim lukavstvom kako bi vašeg partnera stalno upućivali da misli na vas. Ostavite svoje stvari u njegovom stanu ili kolima. Možete ostaviti poruku, svoju narukvicu ili naušnicu. Kada pogleda ove male stvari, on će pomisliti na vas i vreme koje ste proveli zajedno.

Izaberite svoj lični prostor

Ako se viđate često, normalno je da mu nećete nedostajati. Zato je potrebno dati partneru lični prostor. Dakle, pohađajte kurseve jezika ili časove joge, idite u kupovinu sa svojim prijateljicama ili slično.

Neka čeka

Ne bi trebalo odmah da odgovorite na njegove pozive i poruke. Pa, to ne znači da treba čekati satima pre nego što odgovorite, ali biće u redu da sačekate nekoliko minuta pa tek onda odgovorite na poruku. Na taj način ćete ga malo držati u neizvesnosti i "naterati" da misli o vama.

Usporite stvari

Veoma često ljudi vole kada se odnosi brzo razvijaju. Međutim, ako primetite da vas vaš partner želi odmah i sad, trebalo bi da usporite stvari. Trebalo bi da ga upoznate i bolje razumete. Na taj način će jedva čekati vreme koje će provesti sa vama. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Predahnite i razmislite, pa tek onda odgovorite na poruku

Parfem

Jedan mali trik može vam pomoći u vašem naumu. Koristite parfem kako bi ostavili trag u njegovom čulu sluha. Trebalo bi da bude jedinstven i delikatan, i kada on oseti ovaj miris gde god da je, on će pomisliti na vas.

Začinite stvari sa misterijom

To znači da ne bi trebalo da budete kao otvorena knjiga za njega. Dodajte misteriju i ne govorite sve o vama na prvom sastanku. Na taj način ćete učiniti da želi da vas ponovo vidi i bolje upozna.

Avanture

Vrlo često muškarci žele da budu jedina osoba sa kojom će njegova izabranica provoditi vreme. Zato treba da raspodelite obaveze koje imate sa njim i nađete vremena za avanture sa svojim prijateljima. Tada že znati da može te biti veseli i da se zabavljate sa drugima i zbog toga ćete mu puno nedostajati.

RepublikaFoto: Promo foto
Uvek nađite vremena za izlazak sa prijateljima i dobro se zabavite

Pokažite malo interesovanja za nekoga (ili nešto drugo)

Po pravilu, muškarci žele da njihove žene pripadaju samo njima. Zato je poželjno da ga učinite malo ljubomornim. Možete mu reći da želite provesti neko vreme na časovima. Međutim, pazite da ne preterate, dobro procenite do koje granice možete da idete i neka sve deluje kao jedna bezobrazna igra zavođenja.

Izgledajte lepo

Kada idete na sastanak sa njim, potrudite se da izgledate sjajno. Nosite nešto elegantno, sredite kosu i ne zaboravite na šminku. Pamtiće vaš neverovatan izgled dugo vremena.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vodite računa o sebi i u svakoj prilici pokažite koliko možete da zablistate

Pokažite da imate ponos

Provedite vreme sa njim, kuvajte za njega nešto ukusno, zabavite se i razumite ga, ali pokažite mu, da imate ponos i dostojanstvo. Na taj način ćete učiniti da žudi za vašim društvom i pažnjom. Stabilna i samostalna žena je uvek poželjna kod svakog muškarca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading