(VIDEO) Korisni saveti kako da lako zalepite veštačke trepavice

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

03.01.2020

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veštačke trepavice mogu da vam za tili čas daju glamurozan i seksi izgled, ali možda vi zazirete od njih jer vam se čini da uvek deluju neprirodno i da ih je teško prilepiti. Pratite naša uputstva i brzo ćete savladati tehniku ovih umetaka stavljanja ovih umetaka koje će vaše oči učiniti neodoljivim.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Veštačke trepavice mogu da vam za tili čas daju glamurozan i seksi izgled, ali možda vi zazirete od njih jer vam se čini da uvek deluju neprirodno i da ih je teško prilepiti. Pratite naša uputstva i brzo ćete savladati tehniku ovih umetaka stavljanja ovih umetaka koje će vaše oči učiniti neodoljivim. Veštačke terapavice proizvode se u više dužina, a najvažnije je odabrati prave i uklopiti ih sa postojećim prirodnim dlakama. Ove sezone, osim crnih, veoma su aktuelne braon i svetle, kakve imaju dame svetlije puti. Kod postavljanja trepavica važno je da one imaju svoj niz izražen po veličini dlake. Najduže dlake treba da budu pri kraju oka, ka slepočnici, a postepeno kraće u smeru ka nosu.

1. Pre nego što stavite trepavični venac, iscrtajte ivicu gornjih trepavica ajlajnerom. Onda malo protrljajte izvučenu liniju da biste postigli “zamagljeni efekat”. To će pomoći da tračica koja drži ove trepavice ostane neprimećena.

Glamurozan izgled možete postići pomoću dugačkih i jako gustih trepavica. Uzimite najduže snopove i gušće ih postavljajte

2. Iscedite lepak na prst i lagano pređite preko tračice na veštačkim trepavicama, sačekajte par sekundi. Ako se odlucite za trepavice iz delova, uz koje će vam oči izgledati prirodnije, umočite njihove krajeve u lepak, pa ih uz pomoć pincete pažljivo postavljate na kapak.

3. Zalepite trepavični venac na gornji kapak, što blize ivici vaših prirodnih trepavica i malo ih pritisnite prstima. Trepavice iz delova postavljate takođe na gornji kapak, uz spoljnu ivicu oka.

- Posebna pažnja mora se posvetiti čuvanju i higijeni veštačkih trepavica, kao i načinu umetanja, kako ne bi došlo do infekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading