(FOTO) ZLATAN WC-PAPIR? Obične stvari besmisleno skupe

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno ste nekada odvojle neki dinar više za torbu sa cirkonima ili kristalima, ali to svakako nije ništa u poređenju sa cifrom koja je potrebna da bi kupile zlatnu torbicu obloženu dijamantima za koju je potrebno skoro 4 miliona dilara. Na listi besmisleno skupih stvari koje svakodnevno koristimo su i pozlaćeni toalet-papir od milion i po dolara, čajnik od 3 miliona...

RepublikaFoto: facebook.com/Ritzy Trends
Samo za one koji vole da bacaju pare

Pa da počnemo:

Presten od dijamanta 70 miliona dolara

Dakle, ovaj prsten nije jedan od onih na kome se cakli veliki kamen, već je ceo napravljen od dijamanta. švajcarska kompanija Shawish je predstavila svetu ovaj jedinstven prsten, ali je i cena isto tako jedinstveno velika jer košta 70 miliona američkih dolara.

 

 

Zlatni toalet papir 1.5 miliona dolara

Iako još niko nije uspeo da objasni zašto bi neko želeo da kupi pozlaćeni toalet-papir, Toilet Paper Man je napravio jednu rolnu od 24karatnog zlata. Cena za ovaj wc-papir je nešto veća od milion i po dolara, a opravdava je materijal. Uz kupljenu rolnu, dobijate i flašu šampanjca na poklon da proslavite ovu "pametnu" investiciju.

 

 

Čajnik 3 miliona dolara

Ništa posebno, samo čajnik iz kolekcije zlatarske kuće Chitra. Napravljena je od zlata, a ukrašena sa 1.500 dijamanata i 500 rubina. Obična posuda za one koji bez razmišljanja mogu da bacaju novac. Da stvar bude bolja, cena od tri miliona dolara čak nije konačna jer postoji nekoliko potencionalnih kupaca.

 

 

Torbica 3.8 miliona dolara

Juvelirnica Mouawad napravila je torbicu napravljenu od 18karatnog zlata, ukrašenu sa 4.517 dijamanata u boji. Ovaj aksesoar je veoma koristan za mlade dame koje smatraju da bi sve što imaju trebalo da bude besmisleno vredno.

 

 

WC šolja 2.5 miliona dilara

Kad već kupite zlatni papir za brisanje zadnjice, nije na odmet da nabavite i zlatnu wc šolju. Ovakvi modeli su bili popularni kroz istoriju, ali ova iz Hong Konga je sve nadmašila. Napravila ju je kompanija Hang Fung Gold Technology Group 2001. godine od 24karatnog zlata, a cena je 2.5 miliona dolara.

 

 

Oblak lampa 3.4 miliona dolara

Jeste lepa i izgeda zanimljivo da ti u sobi lebdi oblak kome možeš da podešavaš intenzitet svetlosti. Čak proizvodi i zvukove poput gromova i kiše. U pitanju je dizajnerska lampa Kaufman Mercantile. Ipak, cena od skoro 3 i po miliona dolara nije baš toliko simpatična.

 

 

Monopol 14.161 dolar

Onaj ko voli ovu društvenu igru, a dovoljo je bogat da sebi priušti ovu kutiju, zaista će užitati u igri... Podloga za igru je obložena kožom, a sva slova su napisana zlatnom bojom, dok su sve figure napravljene od srebra. Kompanija ZONTIK rešila je da napravi igru po meri ljubitelja luksuza.

 

 

 

Brijač 100.000 dolara

Da ne bude da su samo stvari za ženu fensi, drška Zafirro brijača je napravljena od metala koji se može naći na meteoritima, dok su oštrice od safira, a šrafići od platinuma. Posle torbice od nekoliko miliona, ovaj brijač od stotinak hiljada ispada jeftin, pa verujem da ste već napravili mesta u kupatilu za njega.

 

 

Nož 5.415 dolara

Svi bi trebalo da imamo dobar nož kod kuće, a ovaj Nesmuk je veoma skup i vredan. Oštrica je od karbon čelika... Nož dobijate u luksuznom pakovanju sa oštračem i specijalim uljem za oštrenje noža.

 

 

Vunene čarape 1,188 dolara

Ove FALKE vunene čarape su puštene u prodaju u ograničenoj količini, tačnije napravljeno je samo 10 pari. Napravljene su od vune vikunje, koja se smatra najređom i najskupljom vrstom vune na svetu.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading