Da li ste čule za LAMINIRANJE trepavica? Evo kako izgleda taj tretman!

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

06.11.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laminiranje poboljšava stanje trepavica i dodaje volumen. Žene širom sveta su se zaljubile u ovaj tretman. Od čega se sastoji? Zašto se isplati zainteresovati se za laminiranje trepavica?

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Laminiranje trepavica - od čega se sastoji

Laminiranje trepavica je sjajna alternativa produženju trepavica. Zašto? Jer umesto slabljenja trepavica, pojačava njihov prirodni izgled. Tretman se sastoji od hranljivih tretmana za trepavice, uvijanja i podizanja. Ovaj tretman je bolji od produženja trepavica jer je siguran i ojačava trepavice.

Koje su prednosti laminiranja trepavica?

Glavna prednost laminiranja trepavica je njihovo podizanje i uvijanje, što omogućava boljem izgledu bez upotrebe dodatne kozmetike, npr. maskare. Uz to, ovaj tretman neguje naše trepavice i poboljšava njihovo stanje. Radi poređenja, nagodragnja trepavica je jeftiniji postupak.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Laminiranje trepavica - kako izgleda tretman?

Za laminiranje trepavica je najbolje otići kod kozmetičara. Kozmetičarka će početi sa čišćenjem lica, odmašćivanjem trepavica i zaštitom donjih trepavica kako se ne bi zalepile za gornje. Zatim posebnim silikonskim valjkom namotava gornje trepavice. Hranjivi preparat nanosi se na ovako pripremljene trepavice, zahvaljujući kojima će trepavice izgledati tamnije i gušće. Isti preparat će nahraniti i ojačati naše trepavice. Kada se preparat osuši, kozmetičar nanosi boju koja će naše trepavicama obojiti u tamniju nijansu. Da bi dovršio postupak, kozmetičar nanosi keratin za učvršćivanje efekta i dodatno poboljšanje stanja naših trepavica. To će nam omogućiti da uživamo u lepim, uvijenim trepavicama otprilike mesec dana.

Laminiranje trepavica - briga nakon postupka

Dovoljno je da 24 sata nakon zahvata ne vlažimo oči. Kasnije, o trepavicama brinemo kao i pre tretmana: temeljno operite šminku i očešljajte trepavice. Sa ovim trepavicama bez problema možete posetiti mesta kao što su bazen ili sauna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading