Ne može jednostavnije: Trik za skidanje SVIH MRLJA s nameštaja od mikrofibera!

Autor: kurir.rs, Republika

Lifestyle

21.10.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nameštaj presvučen mikrofiberom mnogo je jeftinija varijanta u odnosu na kožu i antilop, pa u gotovo svakoj kući postoji bar jedan komad od ovog platna.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ipak, imaju jednu manu - mikrofiber je nezgodan za čišćenje. Mnogi su isprobali najrazličitije metode, ali deluje kao da ništa ne uspeva.

Ali, stručnjaci za enterijer otkrivaju najjednostavniji trik na svetu i kažu da uvek uspeva kada su u pitanju mrlje na mikrofiberu - alkohol!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oni kažu da sve što treba da uradite jeste da alkohol sipate u bocu s raspršivačem i špricate mrlju sve dok je celu ne pokrijete. Onda uzmite čist sunđer i grubom stranom izribajte mrlju. Trebalo bi da je mrlja potpuno nestala!

Alkohol neće ostaviti nikakve fleke iza sebe, ali će nakratko kauč ili fotelja biti tvrdi na tom mestu i izgledaće malo svetlije. Da biste ga omekšali, tretirani deo iščetkajte četkom u kružnim potezima i biće kao nov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading