Osvojio sam ženu uz pomoć JEDNOG DOLARA i danas imamo troje dece

Autor: Žena Blic

Lifestyle

12.10.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko dosad nije verovao u sudbinu, nakon ovog teksta će promeniti mišljenje. Zbog jednog dolara se venčao, ima troje dece i život koji živi danas. Celu priču je napisao u objavi na društvenoj mreži, a ljudi su oduševljeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Korisnik Reddita Džejson ispričao je kako je osvojio svoju ženu novčanicom od jednog dolara, odnosno iznosom od oko 100 dinara. Ona mu je kupila žvake, a on je samo hteo da joj vrati novac. Neko vreme su jedno drugom vraćali ovu novčanicu, a završilo se tako što ju je istom novčanicom, nekoliko godina kasnije i zaprosio.

"Dok sam bio u srednjoj školi sviđala mi se jedna devojka koju sam zavodio. Jednom, dok je naš bend bio na putu, stali smo na benzinskoj pumpi i ona mi je kupila pakovanje žvaka. Pokušao sam da joj vratim novac, tačnije dolar, ali je odbila. Stavio sam novčanicu u njen džep. Ona je potom vratila istu novčanicu u moj ranac i tako je sve krenulo. Pronalazili smo različite smešne načine kako da vratimo taj dolar jedno drugome. Poslao sam joj ga poštom na kućnu adresu, ona ga je stavila u omot žvakaće gume koju mi je potom dala. Onda sam na novčanicu napisao hoće li da izađe sa mnom, a ona je napisala da. Četiri godine kasnije i dalje sam čuvao isti dolar. Na našu godišnjicu sam na njegovom dnu napisao: 'Hoćeš li da se udaš za mene?'. U braku smo već 15 godina i imamo troje dece. I dalje čuvamo ovaj dolar."

Džejson je za Bored Pandu otkrio kako nije mislio da će mu taj dolar promeniti život, ali i da nije planirao da ga zadrži nakon prvog sastanka.

"Pokušao sam da uradim ono što je zasmejava i danas to isto radim. Još se sećam koliko sam nervozan bio kada sam joj davao taj dolar s porukom na njemu. Mislim da nisam mogao bolje da investiram novac", zaključio je Džejson.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading