Lagane vežbe za skidanje kilograma

Autor:

Lifestyle

27.09.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da je tokom svakog procesa skidanja viška kilograma fizička aktivnost neophodna. Da bi se pokrenuo proces topljenja nepotrebnih masnoća, i vaš organizam mora da se pokrene adekvatnim treningom. S obzirom na to da je tokom hrono dijete dozvoljen samo lagan trening, donosimo vam predloge vežbi koje možete da radite bilo gde, a sasvim sigurno ćete još uspešnije i zdravije skidati višak kilograma.

RepublikaFoto: facebook.com/Bright Side/printscreen
Foto: Ilustracija

Vežbanje utiče na vaše raspoloženje, imaćete više energije i vaše zdravstveno stanje biće mnogo bolje. Bez obzira na kondiciju, bez obzira na godine i na vaš izgled, vežbanje će vam pomoći da se osećate sjajno, i da tako i izgledate. Improvizujte vaše sprave. To mogu da budu stolice, taburei, flaše za vodu umesto tegova, vijače, peškir ili ćebe umesto strunjače. Možete da skačete, da istežete celo telo, da trčite u mestu ili po dvorištu ako je lepo vreme. Nekad je vrlo prijatno da izađete napolje i istrčite nekoliko krugova.

Posle svakog malog uspeha, osetićete veliku slobodu i olakšanje. Tajna vežbi za mršavljenje jeste da se osećate dobro i da uživate u svom telu, da ga u potpunosti osetite i da ga zavolite. Fizička aktivnost pružiće vam novi uvid u to kakvo je vaše telo, kakvi su vaši mišići. Rezultati u vidu gubitka kilograma doći će lako kada vam vežbanje postane navika, kada zavolite da to radite. Više osmeha i samopouzdanja je moguće. Počnite danas!

RepublikaFoto: facebook.com/Briht side
Foto: Ilustracija

1. Da li možete rukama da dotaknete stopala? O, da, možete vi to. Deset puta zaredom. Kada se ispravljate, ne žurite, neka to bude pravilno ispravljanje. Dišite. Prodrmajte se, a zatim ponovite sve iz početka.

2. Za zatezanje bokova, oblikovanje nogu, podizanje zadnjice, pa i samo topljenje kilograma, odlična je vežba sa stepenicama. Duže penjanje uz stepenice ili klupu, ako trenirate napolju, dovešće vašu figuru do savršenstva.

3. U raskoračnom stavu što više razdvojte noge, pokušajte šakama da se što više spustite ka stopalima. Nemojte da forsirate sebe ako ne možete da dohvatite stopala, nije neophodno, samo se spustite onoliko koliko vam kondicija dozvoljava.

4. Nakon svakog treninga uradite blago istezanje. Ovo deluje blagotvorno na vaše mišiće, ali i psihu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading