Želite savršeno telo a mrzi vas da vežbate? Postoji rešenje i za vas

Autor:

Lifestyle

07.09.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biti u formi i održavati savršenu liniju zahteva puno truda i napora. Još teže pada činjenica što se tokom treninga ulazi u rutinu, pa nekada postaje prilično zamorno kretati se u začaranom krugu jednoličnih vežbi. Međutim, trbušni ples je aktivnost koja će vam pomoći da se opustite, uživate, lepo provedete i uz sve to zategnete svoje telo.

RepublikaFoto: facebook.com/Briht side
Foto: Ilustracija

Trbušni ples je prava mašina za sagorevanje kalorija. Upražnjavanje ove aktivnosti je gotovo isto kao kada šetate, plivate, ili trčite. 

Ako želite da se opustite, ispunite dušu i dovedete telo do besprekornog izgleda - plešite! Svi plesovi, a naročito trbušni, pružaju višestruko zadovoljstvo, opuštaju i čine da se osećamo bolje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pored toga ples može biti i lekovit. Igre koje podrazumevaju pokrete i pomeranje sa mesta na mesto, utiču na poboljšanje gustine kostiju čime se smanjuje rizik od osteoporoze, ustanovili su stručnjaci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading