ZABORAVITE NA DRUGI SASTANAK! Ako je muškarac uradio ovih 5 stvari dok je sa vama, bežite od NJEGA!

Autor: Kurir

Lifestyle

04.08.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolje bi bilo da zaboravite na drugi sastanak sa muškarcem ako ste primetili neke od ovih stvari.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svet je prepun muškaraca koji se ne mogu odvojiti od suknje svoje majke. Spomene li je nekoliko puta tokom "dejta", prihvati njezin poziv dok je s vama i on potraje duže od nekoliko sekundi koliko traje izvinjenje ili ima tetovaže koje ga podsećaju na nju, taj dečko ima ozbiljan problem. 

Ne samo da time ne pokazuje dovoljno poštovanja prema vama, nego pokazuje kako s tom osobom treba da reši još neke stvari pre nego što se upusti u novu vezu. Zaslužujete bolje od toga!

Ako vas pozove u kafić gde izlazi s prijateljima, to nije sastanak. Zove li vas u jedan sat ujutru s pitanjem da li može da svrati do vas, znači jedino da je napaljen. Takvi se slučajevi mogu tolerisati ako ste dugo u vezi, ali u prvim danima nikako. Onaj koji želi bolje da vas upozna, sigurno neće hteti odmah da legne u krevet sa vama. 

Grozno se ponaša prema konobaru ili potpunom strancu? On možda smatra da će vas zadiviti svojim mačo pristupom, ali jedino što time dobija je otkrivanje nekih loših osobina. Bezobrazluk bez razloga je znak da je on zapravo nezreo i neodgojen i da nema nimalo osećaja za druge (uključujući vas). Takođe znači i da je ispod fasade nesiguran i potreban mu je neki način (u ovom slučaju potpuno pogrešan) da se dokaže svetu. 

 Iako misli da ste predivni i ne može da dočeka trenutak kada će vas skinuti, dečko koji u vama vidi potencijalnu devojku poštovaće vas i takve će misli zadržati za sebe sve dok se bolje ne upoznate. Ako nastavi sa s*ksualnim aluzijama, dobre su šanse da u vama ne vidi ništa više od intimne prijateljice. Ako ne tražite ništa ozbiljno, slobodno prihvatite igru i dobro se zabavite. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading