Kako je zvezda filmova za odrasle za godinu dana smršala 40 kilograma

Autor:

Lifestyle

18.06.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda filmova za odrasle Džena Džejmison objavila je "nekad i sad" fotografije na svom Instagram profilu kako bi naglasila da ljudi mogu da nose sve što žele i da se u tome dobro osećaju, bez obzira na višak kilograma.

RepublikaFoto: instagram.com/jennacantlose
Džena Džejmison

- Pozitivan odnos prema telu, bez obzira na višak ili manjak kilograma, jako je važan. Kao što možete da vidite na mojoj prvoj fotografiji, na kojoj sam se jedva uvukla u mali crni bikini. Zašto ne? I dalje sam se osećala lepom. Niko me nije osuđivao zbog toga i to mi je pomoglo da steknem samopouzdanje -napisala je Džena.

Sad izgleda dosta drugačije, atraktivnije, a kaže da je to od svakodnevnog trčanja za ćerkicom koja je nedavno proslavila drugi rođendan.

"Poruka ove priče je da nikad ne dozvolite da vam neko diktira šta je prihvatljivo, a šta nije. Svi imamo celulit i svima nam se trese kad hodamo", rekla je majka troje dece koja sa suprugom i ćerkom Batel Lu živi na Havajima.

 

 

- Ne želim da se zamaram onima koji govore da moram da budem jako mršava da bih bila voljena. Kad se pogledam u ogledalo, vidim samo zdravlje i neizmernu sreću. To je sve što mi je potrebno kako bih nastavila kroz život - poručila je.

Ipak, Džena Džejmison je za godinu dana smršala skoro 40 kilograma.

Na dijetu se navodno odlučila ne zbog izgleda već zbog zdravlja. Izabrala je keto dijetu, a njeni saveti, kao i fotografije kojima je ispratila svoju transformaciju, postali su viralni.

 

 

- Najdragocenije što imate je vaše zdravlje, a ne ono što vidite u ogledalu - poručila je svojim fanovima, a podelila je s njima i svoj "zdravi dnevni meni".

- Probudim se u 6 ujutru i odmah napravim kafu. Volim je sa stevijom i punomasnim mlekom. Onda dozvolim sebi da ogladnim To bude obično između 10 i 11 sati. Skuvam četiri jajeta i pojedem ih s pavlakom i ljutim sosom. Oko 14 sati ponovo budem gladna. Volim salatu od kupusa. Pravim je od iseckanog kupusa, susamovog ulja, svežeg đumbira, soja sosa i mlevenog indijskog oraha. Sjajno je sa pilećim belim mesom. Poslednji obrok mi je u 18. Volim meso, pa uvek imam odrezak pri ruci. kombinujem ga sa rezancima od tikvica u marinadi. Takođe, celog dana pijem puno vode - objasnila je Džena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading