SPREMAN ZA ISTOK: Stefan Đoković revijom najavio svoju prezentaciju u Dubaiju (GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

05.06.2019

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đoković je prisutnima prikazao kolekciju koja se zove "Royals".

RepublikaFoto: Đorđe Tomić
Model na reviji Stefana Đokovića

U jednom poznatom prestoničkom hotelu prikazana je kolekcija inspirisana kulturom Istoka. U izradi komada korišćeni su najkvalitetniji materijali, najfinije svile, brokati, a izradu odlikuje vez sa hiljadama ručno ušivenih kristala, perli i bisera. Ukrasi za glavu su "Black Bird Field for Stefan Djokovich Couture".

Stefan je ovim događajem najavio svoje učešće na "Fashion Weeku u Dubaiju" u periodu od 27-29. juna. Dubai je grad svetskih građevinskih čuda, vesnik brojnih inovacija u različitim poljima i jedan od najzanačajnijih poslovnih centara na svetu, a Stefan je naš dizajner koji će svoj rad predstaviti na "Fashion Week-u" u tom globalnom centru.

Revija će biti održana u Burdž Kalifi, jednoj od najviših građevina na svetu. I ne samo to, Stefan je nominovan u kategoriji "New Design Award" koja će biti dodeljena na završnoj ceremoniji ovog prestižnog događaja.

RepublikaFoto: Đorđe Tomić
Stefan Đoković

Poznato je da je Stefan po osnovnoj vokaciji operski pevač i pijanista, te da pored neospornog talenta poseduje temeljan pristup i izuzetnu posvećenost umetnosti. Upravo ta, dobitna, kombinacija rada i talenta doprinosi njegovom brzom osvajanju i modne scene. U kratkom vremenskom intervalu dobio je pozive za učešće na nedeljama mode u Londonu, Njujorku, Vankuveru, Šangaju, Kanu... a već 5. juna putuje u Split gde će mu u okviru događaja My Global Fashion Awards, biti uručena Upcoming star - nagrada za novo, kreativno ime na dizajnerskoj sceni, koje se ističe originalnim kreacijama i visokom produkcijom.

Ovaj mladi, vredni umetnik u prethodnom periodu radio je i na kostimografiji za predstavu Kad je Niče plakao, u režiji Gorana Jevtića, a izabran je i za oficijelnog dizajnera izbora Miss Serbia 2019.

Reviji su prisutvovale brojne poznate ličnosti, a fotografije sa događaja možete da pogledate u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading