PROMOCIJA AUTORSKOG STVARALAŠTVA: Svečano otvoren nov dizajnerski kutak u okviru Beogradske nedelje mode (GALERIJA)

Autor: E. S. T.

Lifestyle

18.04.2019

16:15

Centralna gradska zona postala je bogatija za još jedan izvor autorskog stvaralaštva. U okviru Beogradske nedelje mode sinoć je svečano otvoren nov dizajnerski kutak – Belgrade Design Hub.

David Đorđević
Fotografija sa Belgrade Design HUB-a

Budislava Keković, prošlogodišnja dobitnica nagrade Boris Nikolić za savremeni modni izraz, i GET UP Jasmina Vujović udahnule su nov život prostoru u kom je pored garderobe koje su one kreirale moguće pronaći i kvalitetne aksesoare sa potpisima Studija Manufaktura, NF Hats i Hota Hota Jewellery.

David Đorđević

Jasmina i Budislava su tom prilikom izjavile: "Počelo je od jedne ideje i jedne želje. Želele smo promenu, novo društvo, novi kraj. Dizajnirale smo i pre, to bar znamo. Napravile smo mesto na kome smo okupile dizajnere koje volimo. Svedena rešenja, sa izletima u neispitano, odlični materijali, inspiracija u umetnosti, prirodi i neistraženom  nas najbolje objašnjavaju. Znale smo da možemo da vam ponudimo višeNakit Studija Manufaktura i Hota Hota, kao i šeširi i fascinatori  NF Hats idu odlično sa Get UP i Budislava odećom, koju posebno radimo baš za ovaj prostor. BDH je  mesto koje potpuno odražava naše ideje i estetiku. Radujemo se što možemo da ga podelimo sa vama".

Galeriju sa fotografijama možete pogledati ispod.

Komentari (0)

Loading