Ovaj komad garderobe ne stoji baš svim ženama, a muškarci odlepljuju kad ih vide u njemu

Autor: Republika

Lifestyle

06.04.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve češće slavne lepotice i poznate trendseterke možemo videti u odelima - ovo je komad garderobe koji fenomenalno izgleda u praktično svakoj situaciji, a pritom je i veoma praktičan i svestran.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, ženska odela, bilo ona klasična u crnoj i beloj boji, bilo ona trendovska u upečatljivim nijansama ili sa zanimljivim dezenom, odličan su izbor za najrazličitije prigode, a svaka žena u njima izgleda moćno, drugačije i nesvakidašnje.

Zanimljivo je da je talas nove, nešto ležernije mode "dozvolio" i nošenje patika uz odelo, što ovom trendu daje dodatnu draž i pečat nonšalantnosti, i učinio ga pogodnim i za odlaske na posao ili popodnevnu kafu.

Još jedna prednost odela je i što sako i pantalone možete nositi i zasebno, što ga čini posebno zahvalnim komadom garderobe. U našoj galeriji pogledajte kako ga nose poznate dame i pronađite inspiraciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading