Mirovanje u trudnoći: Ispunite dan na pravi način!

Autor: lepotaizdravlje

Lifestyle

30.03.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor vam je rekao da morate da mirujete, a vi niste naučili da budete na jednom mestu? Nikakav problem. Možda će vam u početku biti teško, ali ako lepo i kvalitetno ispunite vreme, mirovanje uopšte ne mora biti dosadno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bilo da morate strogo ili delimično da mirujete predstavljamo vam kreativne i zabavne ideje koje će vam sigurno ublažiti dosadu.

Čitajte

Sada je pravo vreme da pročitate sve one knjige koje niste stizale pre trudnoće. Namestite udobno jastuk, ušuškajte se i uživajte!

RepublikaFoto: pixabay.com

Gledajte filmove

Ako ste mnogo radile prethodnih godina, osim što niste stizale da pročitate sve one knjige koje ste želele, sigurno niste stizale ni da pogledate najnovije filmove. Ili ste možda oduvek želele da pogledate sve one stare klasike… upravo sada je pravo vreme za to!

RepublikaFoto: Promo

Uradite manikir

Iako ne možete da odete u salon i prepustite se veštima rukama, sada možete same da eksperimentišete i zabavite se ukrašavajući nokte. Prvo ih lepo izmanikirajte, pa se onda igrajte bojama, šarama, možda i nekim aplikacijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading