Brzo, lako, efikasno! URADITE OVO ODMAH i produžićete sebi život i živce!

Autor:

Lifestyle

12.03.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko različitih istraživanja je pokazalo da srećne misli ili zamišljanje pozitivnog ishoda, aktivira deo mozga koji je povezan sa pozitivnim emocijama i smanjenjem stresa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, optimisti imaju veće šanse da žive duže, a pozitivno razmišljanje o sebi bar pet minuta dnevno, povećava nivo pozitivnih osećanja i optimizma, navode naučnici.

Vizija srećnije budućnosti može pomoći ljudima i da se lakše nose sa realnim problemima koje imaju sada, kao i da brže zaborave loše događaje iz prošlosti.

Trudite se da budete socijalno optimistični - ljudima ćete biti draži, poručuju naučnici.

Optimisti, osim što imaju više šanse da duže žive, pozitivnim razmišljanjem stvaraju sebi bolje šanse. Optimistični trgovci, na primer, su mnogo uspešniji u svom poslu.

Studija zasnovana na analizi više od 3.000 osoba pokazuje da je pozitivno razmišljanje o sebi na najefikasniji način za podizanje nivoa optimizma.

Ljudi koji su provodili pet minuta dnevno razmišljajući o sebi na najbolji mogući način, povećali su nivo pozitivnosti za, otprilike, 17 odsto.

Dakle, šta čekate - odvojite, sad odmah, pet minuta za lepe misli i produžite sebi život!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading