DECA ZA MAME: Održana prva osmomartovska radionica Suzane Perić

Autor:

Lifestyle

05.03.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atelje Suzane Perić organizovao je juče u Osnovnoj školi “Dušan Dugalić” prvu radionicu pod nazivom "Deca za mame” koje se održavaju u susret Međunarodnom Danu žena.

RepublikaFoto: Atelje Suzane Perić
Suzana Perić sa decom

Specijalni gosti radionice bili su pored domaćina, Specijalne osnovnvne škole “Dušan Digalić” i učenici Osnovnih škola “Siniša Nikolajević” i “Svetozar Marković”. Gost radionice vio je i Dr Saša Plećević,  popularni Dr. Feelgood, koji je održao čas razgibavanja. Radionicama se pridružila I balerina Pozorišta na Terazijama Biljana Živković, koja je prusutnu decu učila osnovnim pokretima igre.

Kroz crtanje, ples i zajedničke kreativne radionice, prvog dana održano je druženje sa inkluzivnom  decom. Na radionicama su se pravili novi maštoviti ukrasi, lepi predmeti,cveće od ukrasnih papira, kutice, srca, mašne i čestitke.

Sledeća radionica održaće se 6. marta u 14.30 u  Specijalnoj osnovnoj školi Dušan Digalić, a završna svečanost biće održana u prostorijama Opštine Vračar u 16.30 7.marta.

Fotografije sa prve radionice pogledajte u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading